Ştefan Stan a devenit Vocea Andreei Mantea

Apropo.ro / 14.01.2013, 10:50
Ştefan Stan a devenit Vocea Andreei Mantea
Cine s-ar fi gândit că Andreea Mantea va fi cea care îi va cuceri inima celui care a câştigat concursul „Vocea României”? Ei bine, iată că Andreea şi Ştefan Stan formează de aproape o lună de zile cel mai nou cuplu din showbiz. Cum s-a ajuns aici şi care sunt planurile celor doi îndrăgostiţi, ne lămureşte Ştefan imediat!

– Ştefan, cum îţi merge pe plan profesional decând ai căştigat „Vocea României”?
Mulţumesc, bine. Mă pregătesc de lansarea primului album, am construit un band cu care cânt, sunt solicitat pentru concerte, emisiuni TV şi radio, deci lucrurile se mişcă.

– Cum a fost anul 2012 pentru tine?
2012 a fost anul meu! Atât din punct de vedere profesional, cât şi personal.
L-am început fericit că am câştigat „Vocea României” şi l-am încheiat şi mai fericit cunoscând iubirea. Am muncit mult, rezultatele se văd şi ştiu că e doar începutul carierie mele.

Andreea Mantea - Foto Publimedia - Adrian Stoicoviciu

– În ce proiecte profesionale eşti implicat acum? Un nou single, un album, un concert, un featuring cu un artist cunoscut? Ce mai urmează pentru Ştefan Stan în 2013?
Pregătesc albumul meu de debut şi sper să-l lansăm cât mai repede. Muncesc mult în studio ca formulă cu band şi pregătesc câteva melodii noi pentru vară.

– Mai nou, ai o relaţie cu Andreea Mantea. Cum s-a produs fericitul eveniment?
Nu ştiu cum s-a produs, dar sunt fericit că s-a întâmplat. O cunosc pe Andreea de ceva vreme şi eram fermecat de frumuseţea şi personalitatea ei de câte ori o întâlneam. A venit însă un moment când şi ea şi-a îndreptat atenţia asupra mea şi s-a aprins scânteia. Nu am făcut nimic special. Soarta!

– V-aţi mutat deja împreună?
Nu.

– Aţi petrecut Revelionul împreună. Ce mai urmează?
Da, Revelionul l-am petrecut împreună la Târgu Jiu unde eu am susţinut un concert. Apoi am avut o vacanţă la munte, înainte ca Andreea să reînceapă emisiunea. Acum suntem amândoi ocupaţi cu munca, însă fiecare clipă petrecută împreună este o vacanţă pentru noi.

 Stefan Stan

– Ce aşteptări ai de la această relaţie?
Nu-mi creez aşteptări. Las lucrurile să meargă de la sine şi trăiesc fiecare clipă. Totul a decurs natural, firesc şi frumos până acum, fără să planific ceva. De ce acum să fac altfel?

– Ţi-ai dori o soţie ca Andreea?
Este încă prea devreme să dezvoltam acest subiect.

– Dacă ar fi s-o descrii în câteva cuvinte pe Andreea, ce ai spune despre ea acum?
Este un om adevărat. O femeie extraordinară. Este perfectă.

Stefan Stan si Andreea Mantea

– Ce fel de fete te atrag de obicei?
Nu am un tipar. Dacă nu există chimie, nu există magie.

– Eşti gelos într-o relaţie? Posesiv?
Nu. Totul în limitele normalului. Fără motive de ce aş fi gelos? Cât despre posesivitate nici nu se pune problema. Las libertate persoanei de lângă mine şi merg pe încredere. Sunt stăpân doar pe viaţa mea.

Dana Popa