Stil, eleganţă, fantezie, în iunie la Fine Living

De: Mioara Tronaru / 07.06.2014, 08:00
Stil, eleganţă, fantezie, în iunie la Fine Living
Şi luna aceasta, show-urile de la Fine Living vor încânta telespectatorii cu stilul, eleganţa şi sfaturile utile.

Vânătorii de case

Sezon nou – Zilnic de la 13.25 şi 17.15 şi episoade duble joia de la 22.55.

Casă dulce casă! Mutatul în casă nouă se presupune a fi unul din cele mai stresante lucruri pe care le poţi face în viaţă, dar chiar dacă îţi cumperi prima casă, o casă de familie sau o proprietate pentru a ieşi la pensie, Vânătorii de Case are toate aceste arii ale scării imobiliarelor acoperite! Cerinţele sunt mari, alegerile tentante şi rezultatele de multe ori surprinzătoare. Aruncă o privire pe gaura cheii!

Design cu Genevieve

Emisiune nouă – Zilnic de la 10.50, 14.15 şi 01.55 şi episoade duble duminica de la 22.55.

Designer, Genevieve Gorder, oferă sfaturi reale pentru oameni reali, cărora nu le mai plac propriile case. În fiecare episod, ea îşi verifică inbox-ul, unde telespectatorii au trimis prin e-mail problemele în materie de design. Dar, în loc de scris înapoi o sugestie, Genevieve oferă răspunsul – în persoană.

Pasiune pentru Renovare

Emisiune nouă – Zilnic din 16 iunie de la 11.15 şi 16.25 şi episoade duble sâmbăta de la 22.55.

Nicole Curtis este salvarea caselor istorice. Lucrând în Detroit şi Minneapolis, Nicole se ocupă de case şubrede pornind de la bila de demolări şi redându-le gloria lor originală uimitoare. Fie că este vorba de gestionarea echipei sale sau certuri cu oficialii oraşului, această mamă singură mânuieste ciocanul cu îndemânare şi redă proprietăţilor strălucirea.

 

Tags: