Stirile Pro Tv nominalizate la Premiile Emmy (Video)

Apropo.ro / 15.08.2008, 10:37
Trei reportaje din cadrul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" au intrat in finala celor mai ravnite premii de televiziune: Emmy.

Stirile Pro Tv inregistreaza o performanta extraordinara reusind pentru al doilea an consecutiv o nominalizare la prestigioasele Premii Emmy. Trei reportaje cutremuratoare din cadrul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" au intrat in finala celor mai ravnite premii de televiziune si au sanse mari se se afle pe lista castigatorilor.

VIDEO

Dupa ce anul trecut, reportajul cameramamului Sergiu Matei, Tibetans at Chinese Borders aducea prima nominalizare a stirilor Pro Tv la Premiile Emmy, anul acesta, stirile Pro Tv se afla din nou in competetia pentru marele premiu cu trei reportaje realizate in cadrul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?". Lansata pe 1 iunie 2007, campania a atras atentia asupra copiilor ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate. Parasiti de cei care le-au dat viata si ignorati de autoritati, acesti copii traiesc in tacere adevarate drame, aduse in prim plan de reportajele realizate de Paula Herlo si Cosmin Stan, impreuna cu operatorul de imagine Sergiu Matei.

"Pentru mine e cea mai mare realizare profesionala de pana acum. Faptul ca am intrat in finala, alaturi de cele mai bune echipe de stiri din lume, confirma valoarea stirilor Pro Tv, care au adus in atentia intregii lumi un fenomen social grav care are loc in Romania. Reportajele nominalizate prezinta situatia copiilor ramasi singuri acasa, dupa ce parintii au plecat la munca in strainatate, carora pana la noi nu le-a acordat nimeni atentie", a declarat Paula Herlo.

protv

La randul sau, Cosmin Stan este de parere ca aceasta nominalizare "nu este un succes personal, ci este unul de echipa. Nu m-am gandit niciodata si nici macar nu am visat la atat de mult, trebuie sa recunosc. Nu-mi vine sa cred ca suntem pe aceeasi treapta cu adevarati monstri sacri ai stirilor de televiziune. Pentru mine personal, nominalizarea este un punct decisiv, care imi hotaraste clar viitorul si imi spune ca nu pot sa fac altceva in afara de stiri de televiziune. Cuvintele sunt de prisos oricum, sunt foarte emotionat", a marturisit Cosmin Stan.

Pe langa reporterii Paula Herlo si Cosmin Stan si cameramanul Sergiu Matei care semneaza materialele intrate in cursa pentru Emmy, in spatele acestei campanii de succes se afla o intreaga echipa de profesionisti: reporterii Carmen Dinca si Georgiana Baciu (corespondent Pro Tv la Milano), operatorii de imagine Andrei Captarenco si Zsolt Vago, cei care au asigurat montajul Marius Ivan si Eduard Tarna si producatorul campaniei "Tu stii ce mai face copilul tau?" – Alex Livadaru.

protv

Alte trei reportaje din intreaga lume au fost nominalizate la aceasta categorie: pentru a doua oara consecutiv, Tv Globo din Brazilia cu Journal Nacional – TAM Accident, iar in premiera, Al Jazeera English din Qatar cu Al Jazeera English Kuala Lumpur News Hour – Popular Uprising in Myanmar & Military Crackdown si ITV News produced by ITN for ITV 1 din Marea Britanie cu ITV News – Zimbabwe – The Tyranny and the Tragedy.

International Academy of Television Arts & Sciences a luat fiinta in 1969 si este cea mai mare organizatie a posturilor de televiziune din toata lumea, avand ca membri aproape 400 de companii din 65 de tari. Misiunea Academiei este aceea de a recunoaste excelenta programelor de televiziune produse in afara Statelor Unite si de a le acorda premiul International Emmy, in cadrul fiecareia dintre cele 11 categorii: Arts Programming; Best Performance by an Actress; Best Performance by an Actor; Children & Young People; Comedy; Current Affairs; Documentary; Drama Series; Non-Scripted Entertainment; News; Interactive Channel, Interactive Program, Interactive TV Service, Telenovela, TV Movie/Mini-Series.

The 2008 International Emmy Award News Nominees

Al Jazeera English Kuala Lumpur News Hour – Popular Uprising in Myanmar & Military Crackdown

Al Jazeera English

Qatar

ITV News – Zimbabwe – The Tyranny and the Tragedy

ITV News produced by ITN for ITV1

United Kingdom

Jornal Nacional – TAM Accident

TV Globo

Brazil

Pro TV News – Any Idea of What Your Kid is doing Right Now?

Pro TV

Romania

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Rusia a promis ca isi va retrage trupele din orasul georgian Gori

Rusia a promis ca isi va retrage trupele din orasul georgian Gori

Moscova si-a luat angajamentul sa isi retraga militarii din orasul georgian Gori la 15 august, a declarat ieri ambasadorul Frantei in Georgia, Eric Fournier, a carui tara…

Razboi informatic in Caucaz

Razboi informatic in Caucaz

Razboiul dintre Rusia si Georgia a avut si o fata nevazuta: confruntarea dintre hackerii din cele doua tari.

Italia

Italia "da de lucru" copiilor romi

Copiii romilor ar trebui sa lucreze ca lustragii, a declarat prefectul Romei, Carlo Mosca, intr-un interviu publicat in presa italiana. Sugestia demnitarului italian a st…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza