SUA vor represalii impotriva Rusiei

Apropo.ro / 13.08.2008, 10:45
SUA vor represalii impotriva Rusiei
Reprezentanti de rang inalt ai administratiei americane au sugerat ca participarea rusa in cadrul mai multor organizatii internationale ar putea fi amenintata.

Statele Unite au lansat ieri ideea unor represalii fata de Moscova pentru raspunsul sau "disproportionat" la operatiunile militare georgiene din Osetia de Sud.

Presedintele George W. Bush, deranjat de extinderea operatiunilor militare ruse dincolo de limitele provinciei separatiste georgiene, a avertizat Moscova ca actele sale "pun in pericol relatiile cu Statele Unite si Europa".

Doi reprezentanti de rang inalt ai administratiei americane au fost mai clari, sugerand ca participarea rusa in cadrul mai multor organizatii internationale ar putea fi amenintata.

"Rusia este cu un picior in directia integrarii in cadrul economiei mondiale si al comunitatii statelor, insa un picior nu este deloc", a subliniat unul dintre reprezentantii de rang inalt, sub acoperirea anonimatului.

Citeste la Mediafax despre raspunsul american la operatiunile militare ale Rusiei in Georgia.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Rusia s-a potolit, pe moment!

Rusia s-a potolit, pe moment!

Presedintele rus, Dimitri Medvedev a ordonat incetarea operatiunilor militare in Georgia.

Armata rusa aproape „si-a terminat treaba“ in Georgia

Armata rusa aproape „si-a terminat treaba“ in Georgia

"Noi am finalizat cea mai importanta si mai mare parte a operatiunii de constrangere a Georgiei la pace in Osetia de Sud”, a declarat, ieri, presedintele Rusie…

Dupa trei zile de razboi, georgienii vor la mama!

Dupa trei zile de razboi, georgienii vor la mama!

La trei zile de la declansarea conflictului cu trupele ruse, Georgia a anuntat, ieri, ca a inmanat Ambasadei ruse din Tbilisi o declaratie de incetare a actiunilor milit…

Iranul sfideaza SUA

Iranul sfideaza SUA

Gardienii Revolutiei din Iran au declarat azi ca au testat o noua arma care ar avea capacitatea de a distruge orice nava pe o raza de 300 de kilometri.

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza