SUA vor spori nivelul de alerta terorista

Apropo.ro / 29.07.2008, 11:36
SUA vor spori nivelul de alerta terorista
Departamentul pentru Securitate Interna urmeaza sa sporeasca nivelul de alerta din Statele Unite in perspectiva alegerilor prezidentiale.

Departamentul pentru Securitate Interna urmeaza sa sporeasca nivelul de alerta din Statele Unite in perspectiva conventiilor republicane si democrate, alegerilor prezidentiale din noiembrie si a perioadei de tranzitie pana la instalarea noii administratii.

"Cand avem astfel de evenimente puternic mediatizate, cand avem un numar mare de oameni care se strang intr-un loc, luam masuri suplimentare de precautie", a declarat recent directorul FBI, Robert Mueller.

El a precizat ca nivelul de alerta va ramane cel galben sau "ridicat", dar nu portocaliu, deoarece nu exista indicii concrete privind iminenta unui atac terorist.

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Cum isi aleg americanii presedintele

Cum isi aleg americanii presedintele

Acum, cand am aflat care sunt candidatii pentru alegerile prezidentiale ale principalelor partide din Statele Unite, democratul Barack Obama si republicanul John McCain, …

Paranoia sau siguranta?

Paranoia sau siguranta?

Asociatia americana pentru Libertati Civile (ACLU) a anuntat ca aproximativ un milion de nume figureaza pe lista Statelor Unite a persoanelor suspectate de terorism.

Obama isi mareste avansul fata de McCain

Obama isi mareste avansul fata de McCain

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Barack Obama, inregistreaza un avans de 12 procente fata de rivalul sau republican, John McCain, in curs…

McCain ar putea fi cel mai varstnic presedinte al SUA

McCain ar putea fi cel mai varstnic presedinte al SUA

Barack Obama, candidatul democrat la presedintia SUA, il devanseaza pe adversarul republican John McCain in trei state esentiale pentru castigarea alegerilor din noiembri…

Jocul zilei

Clipul zilei

Deflector Blonda de la DEX – Ep 7- Bisexualitate
Protejeaza-te de atacul inamic Cuvinte cheie: blonda de la dex video bisexualitate
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza