Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu la SRC

De: Nicoleta Nicolae / 18.12.2013, 07:00
Suleymazare e invitatul special al lui Toni Grecu la SRC
Miercurea aceasta la Pro Tv, de la 20.30, în ultima ediţie SRC din sezon, Toni Grecu se întâlneşte cu nimeni altul decât Suleymazare Prolificul (Cosmin Natanticu).

Simpaticul personaj vine la “Serviciul Român de Comedie” pentru a uita de drama pe care o trăieşte, aceea de a i se naşte numai fete şi nici un moştenitor. Acesta face o chemare către toţi românii şi afirmă că cine îi va da un băieţel care să- i moştenească imperiul va primi în schimb un apartament în Fustanbul, o barcă cu motor pe Dardanele şi bacşiş, jumătate din avere. Mai mult, Suleymazare e decis să deschidă în România prima şcoală de cadâne şi le propune politicienilor să îşi faca un harem pentru ca asta e singura posibilitate să rămână în politică până la adânci bătrâneţi.

Tot in ultima editie, SRC prezintă un reportaj unic realizat în localitatea Deveselu, unde ajung cetăţenii din localitatea vecină şi aruncă cu pietre în râdere, de ciuda ca americanii nu şi-au făcut baza la ei, ci în Deveselu. Iar Victor Ponta (Iulian Postelnicu) stă de vorbă cu doi români (Cosmin Natanticu şi Andreea Doinea) şi le explică situaţia din Roşia Montană. Cei doi români sunt bucuroşi să afle că acolo se află un zăcământ de ghiuluiri, iar la întrebarea cât aur dentar este la Roşia Montană, Ponta îi linişteşte pe cei doi si le zice să meargă acolo, să ia o gură, două de pământ şi să mestece bine că aurul le va rămâne între dinţi.