„Sunetul Muzicii” împlineşte 50 de ani! Vezi cum s-au schimbat actorii

Apropo.ro / 22.01.2015, 12:48
"Sunetul Muzicii" este, cu siguranţă, un film care a trecut de testul timpului. Chiar dacă s-au împlinit 50 de ani de la lansarea acestuia, el continuă să fascineze şi, mai mult, să atragă noi generaţii de fani. Însă ce s-a întâmplat cu actorii care au jucat în acest film?
Cu Julie Andrews şi Christopher Plummer în rolurile principale, „Sunetul Muzicii” a avut premiera în 1965, an în care a şi câştigat cinci premii Oscar. Anul acesta la împlinirea a 50 de ani de la lansarea filmului, Twenty Century Fox pregăteşte o ediţie aniversară care va conţine pe lângă varianta îmbunătăţită şi un documentar despre reîntoarcerea lui Julie Andrews la Salzburg „The Sound of a City: Julie Andrews Returns to Salzburg”. 
  
Nouă varianta a filmului „Sunetul Muzicii” va fi proiectată la Turner Classic Movies Classic Film Festival pe 26 Martie şi include şi o sesiune de întrebări cu actorii din rolurile principale, Julie Andrews şi Christopher Plummer. 
  
După succesul acestui film, lucrurile au mers cât se poate de bine pentru actriţă din rolul principal, Julie Andrews. Ea s-a căsătorit cu unul din cei mai importanţi regizori de la Hollywood, Blake Edwards, a avut o căsătorie fericită din care au rezultat patru copii. Nici carieră ei n-a avut de suferit, deoarece Julie Andrews a jucat în câteva din cele mai emblematice filme ale hollywood-ului, cum ar fi „Victor, Victoria”, devenit ulterior musical de mare succes. 
 
  
Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Christopher Plummer, care după succesul filmului „Sunetul Muzicii”, n-a mai reuşit să facă un proiect care să-i aducă notorietate. Totuşi, actorul a cunoscut o revenire spectaculoasă, în urmă cu câţiva ani, când la vârstă de 80 de ani, a câştigat premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor într-un rol secundar” pentru filmul „Beginners”. 
 
  
Charmian Carr, interpretă lui Liesl von Trapp s-a retras definitiv din cinematografie după acest rol, devenind mama a doi copii şi profesând ca designer interior. 
 
 
  
Nicholas Hammond, cel care i-a dat viaţă lui Friederich von Trapp,  este în continuare actor, însă a completat această profesie cu cea de scriitor şi producător. 
 
  
Heather Menzies, Louisa von Trapp, este una din cele mai active luptătoare pentru drepturile pacienţilor suferinzi de cancer, a înfiinţat şi un centru de research pentru combaterea bolii. 
 
  
La fel ca Charmian Carr, Duane Chase, micul Kurt von Trapp, s-a retras definitiv din lume artelor şi a preferat să devină profesor de geologie. 
 
  
Brigitta von Trapp, adică Angela Cartwright, a încercat o carieră în lumea filmului, dar nu a reuşit mai mult de un rol în filmul „Lost în Space”. A devenit fotograf în schimb şi mama a trei copii. 
  
Debbie Turner, Marta von Trapp, şi-a schimbat şi ea definitiv drumul în viaţă după celebrul film. A devenit instructor de ski şi proprietară unei companii de organizare de evenimente. 
 
  
Cea mai micuţă dintre „copiii familiei” von Trapp, Kim Karath pe numele ei a continuat să apăra în seriale de succes în Statele Unite. În prezent dezvoltă un serial de televiziune. 
  
  
 Sursa: Huffingtonpost.com