Surprize şi emoţii, sâmbătă, la “Vocea României”

De: Nicoleta Nicolae / 13.12.2013, 07:00
Surprize şi emoţii, sâmbătă, la “Vocea României”
Sâmbătă, 14 decembrie, de la 20.30, la PRO TV, Vocea României continuă magia prin muzică în cea de-a treia gală live, în care se vor desemna semifinaliştii acestui sezon.

Şaisprezece artişti se vor duela în direct pentru a câştiga voturile publicului, inimile ascultătorilor şi admiraţia antrenorilor. Brenciu vrea să câştige din nou trofeul cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascălu sau Mihai Chiţu. Smiley se bazează pe reprezentaţiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga şi a Iolandei Moldoveanu. Lori îi ghidează în continuare către marele titlu pe Florin Mândru, Alina Dorobanţu, Muneer şi Marius Marin, iar Moga intră la atac pentru semifinala Vocii României cu Sânziana Nicolae, Felix Burduşa, Andi Grasu şi Jovana Milovanovic.

Şi de această dată, telespectatorii sunt cei care decid cine sunt concurenţii care intră direct în semifinală. Românii îşi vor vota preferaţii, iar vocea care adună cele mai multe voturi din fiecare echipa va trece automat în etapa următoare. Din cele trei voci rămase, Moga, Loredana, Smiley şi Brenciu vor trebui să aleagă doar una cu care sa continue cel mai tare concurs de voci din ţară.

Tot în show-ul de sâmbătă, a venit rândul lui Horia să coboare din scaunul de antrenor şi să facă spectacol pe scena Vocii României. După Moga şi Smiley, care au facut senzaţie în primele două gale live ale competiţiei, Brenciu le va cânta telespectatorilor cel mai recent single al său, “Hello”, “o piesă dinamică, surprinzătoare şi cu un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!”, după cum declară chiar Horia.

Cea mai tare competiţie de voci din ţară se apropie de punctul culminant, marea finală din 26 decembrie. Până atunci, cei şaisprezece concurenţi care au demonstrat că au stofă de staruri se luptă în armonii, octave, note şi valuri de emoţii pentru un loc în semfinala de la Vocea României, sâmbăta aceasta, de la 20.30, numai la PRO TV.

Emisiune sponsorizată de COSMOTE.