Tamas este la un pas de a semna cu Celtic

Apropo.ro / 18.07.2008, 15:26
Tamas este la un pas de a semna cu Celtic
Gabriel Tamas a declarat ca sunt sanse mai mari ca sa joace la Celtic in sezonul viitor decat sa ramana la Auxerre, clubul sau actual.

Gabriel Tamas a declarat ca sunt sanse mai mari ca sa joace la Celtic in sezonul viitor decat sa ramana la Auxerre, clubul sau actual, informeaza Glasgow Evening Times.

El a mai precizat ca nu e nimic stabilit inca, dar ziua de maine poate fi hotaratoare in privinta viitoarei sale destinatii.

"Sansele mele sa ajung la Celtic sunt mai mari de 50 la suta. Este o mai mare probabilitate sa joc pentru Celtic in sezonul viitor decat pentru Auxerre. Pana acum nimic nu este stabilit, insa sunt increzator ca voi primi vesti pana maine", a spus Gabriel Tamas.

Sursa citata mentioneaza ca oficialii celor doua cluburi s-au inteles asupra sumei de transfer, urmand a fi stabilite detaliile privind salariul jucatorului.

CONCURS: Apropo.ro si Eventim te trimit la Creamfields!


 

Citeste si:

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo e aproape sa ii fure un jucator lui Real Madrid

Dinamo incearca in aceste zile sa obtina transferul egipteanului Ahmed El-Mohamadi, jucator in nationala tarii sale, si de serviciile caruia s-au interesat si oficialii …

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Topul celor mai mari ratari din istoria fotbalului (VIDEO)

Fotbalul a fost un sport de echipa in care intotdeauna castiga formatia care inscrie mai multe goluri. Dar degeaba alearga si se zbate o “armata” intreaga …

Nesu, singurul stelist care nu vrea sa plece din Ghencea? (VIDEO)

Nesu, singurul stelist care nu vrea sa plece din Ghencea? (VIDEO)

Mihaita Nesu a spus ca se simte bine la formatia din Ghencea si nu doreste sa paraseasca Steaua, chiar daca unii dintre colegii sai abia asteapta sa prinda un contract in…

"Pitbull" si Joao Paulo au semnat cu Rapid (VIDEO)

Claudio Mejolaro "Pitbull" si Joao Paulo Andrade au semnat contracte de joc, pentru un sezon, cu Rapid, unde vor evolua sub forma de imprumut de la campioana …

Jocul zilei

Clipul zilei

Street Fighter 2 Artificii cu Tudor Gheorghe
Lupta in arena impotriva lui Sagat Cuvinte cheie: Chinez danseaza pe tudor gheorghe apropo petarde
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto