”Tânăr şi neliniştit”, aniversare de 40 de ani cu tort şi şampanie

Apropo.ro / 27.03.2013, 11:55
”Tânăr şi neliniştit”, aniversare de 40 de ani cu tort şi şampanie
Producătorii unuia dintre cele mai longevive seriale americane au pregătit minuţios aniversarea celor 40 de ani. Astfel, petrecerea de ieri seară, care a avut loc la sediul televiziunii CBS din Los Angeles, a fost una memorabilă. Iar ”piesa de rezistenţă” a fost tortul în formă de televizor.

Pe 26 martie 1973 se difuza primul episod din ”Tânăr şi neliniştit”. Au trecut de atunci 40 de ani, 39 de sezoane sau, mai precis, 9.824 de episoade. Şi, de-a lungul timpului, a câştigat 111 premii Daytime Emmy, dintre care 7 numai pentru cel mai bun serial de dramă. În România, serialul a ajuns la episodul cu numărul 4.180.

Pe lângă actorii care se regăsesc şi astăzi în distribuţia serialului, la petrecerea aniversară au fost prezenţi şi alţi artişti care au apărut de-a lungul timpului în ”Tânăr şi neliniştit”. Au curs multe lacrimi cu ocazia revederii, dar şi râuri de şampanie. Pe tot parcursul serii, organizatorii au rulat filmuleţe cu detalii despre culisele acestei megaproducţii. Astfel, până în prezent, în serial au avut loc 41 de nunţi. Cea care a apărut cel mai des în postura de mireasă a fost actriţa Melody Thomas Scott, interpreta lui Nikki.

Iar producătorii au anunţat că vor acorda o bursă de studiu, în fiecare an, câte unui student de la UCLA, secţia Teatru, Film şi Televiziune.