Târgul Mărţişorului 2013, ediţia a V-a

Apropo.ro / 22.02.2013, 16:18
Târgul Mărţişorului 2013, ediţia a V-a
Dezbracă-te de iarnă la Palatul Copiilor! Accente NOI Fair vă invită sa vizitaţi Târgul Mărţişorului Bucureşti ediţia a V-a, care îşi deschide porţile în perioada 26 Februarie - 3 Martie 2013, la Palatul Copiilor, unde intrarea este liberă.

Târgul abundă de mărţişoare tradiţionale, dar şi mărţişoare suprarealiste confecţionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Totodată, sunt expuse şi: aranjamente florale, cosmetice, bijuterii, dulciuri, artizanat, muzică, articole şi accesorii hand-made, cărţi, gravuri, şi multe alte surprize din aceiaşi diversitate tematică. La Palatul Copiilor, găsiţi mărţişoare şi idei de cadouri în diferite ipostaze: magneţi, felicitări şi o gamă variată de produse unicat. Cum ar fi de pildă, mărţişoarele din flori naturale, cu parfum de primăvară, realizate de pricepuţi designeri florali.

La fel ca la ediţiile precedente, atmosfera este întregită cu produse de cofetărie, ciocolaterie şi multe alte delicatese. Şi la ediţia de anul acesta vor fi prezenţi peste 60 de expozanţi ceea ce face ca manifestarea expoziţională să reprezinte unul dintre cele mai apreciate evenimente şi pe piaţa cadourilor conexe din Bucureşti.

În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creaţie în care copiii cu dizabilităţi din Centrul Domniţa Bălaşa vor modela în lut, vor picta şi decora obiecte din sticlă sau ceramică. Totodată, aici o să descoperiţi şi creaţiile minunate ale copiilor şi colaboratorilor Asociaţiei Autismul.