Tariceanu este de acord cu majorarea salariului minim

Apropo.ro / 16.07.2008, 15:39
Tariceanu este de acord cu majorarea salariului minim
Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a propus, miercuri, reprezentantilor confederatiilor sindicale sa accepte ca salariul minim sa fie majorat la 540 de lei de la 1 octombrie.

Premierul Calin Popescu Tariceanu le-a propus reprezentantilor confederatiilor sindicale sa accepte ca salariul minim sa fie majorat la 540 de lei de la 1 octombrie.

El a mai propus sindicatelor ca salariul minim sa fie majorat la 600 lei la 1 ianuarie 2009 si ca, in cadrul unei strategii pe termen lung, cresterea salariala sa fie graduala si anuala, astfel incat salariul minim brut sa inregistreze o crestere anuala de aproximativ 100 de lei, pentru a se apropia la jumatate din salariul mediu.

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, prezent la discutia cu sindicatele, a aratat ca, potrivit calculelor Comisiei Nationale de Prognoza, salariul minim pe economie ar urma sa ajunga pana in 2014 la 1.325 lei, cu o crestere anuala de trei la suta.

Citeste despre propunerea premierului privind salariul minim, la Mediafax

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Majorarea salariului minim nu este oportuna

Majorarea salariului minim nu este oportuna

Majorarea salariului minim nu este oportuna in acest moment si ar reprezenta o decizie iresponabila si contraproductiva cu efecte inflationiste, a declarat premierul Tari…

Topul celor mai mari salarii oficiale din Bucuresti

Topul celor mai mari salarii oficiale din Bucuresti

Cel mai mare venit obtinut anul trecut in Capitala a provenit din activitatea de consultanta pentru afaceri si management, castigul salarial anual record, de 2,47 mil. le…

Salariile femeilor, cu 11% mai mici decat ale barbatilor

Salariile femeilor, cu 11% mai mici decat ale barbatilor

Femeile au avut in octombrie anul trecut un salariu mediu brut de 1.395 de lei (416 euro), cu 10,6% mai putin decat barbatii care au castigat 1.560 de lei (466 de euro), …

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Jenna Jameson in ultimul film
Supravietuieste distrugand bilele rosii Cuvinte cheie: Jenna Jameson – Zombie Striptease
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza