Tatuaj de fotomodel: Bar Refaeli şi-a desenat un fluturaş

De: Cătălina Matei / 06.01.2014, 12:00
Tatuaj de fotomodel: Bar Refaeli şi-a desenat un fluturaş
Celebrul manechin a început anul 2014 cu o intervenţie de înfrumuseţare. Mai precis, Bar şi-a tatuat un fluturaş cu cerneală albă.

Cunoscută pentru apariţiile sale fierbinţi în pictorialele de lenjerie şi costume de baie pentru branduri celebre, modelul de origine israeliană şi-a dorit cu ardoare un tatuaj. Şi nu orice fel de tatuaj, ci unul extrem de special: executat cu cerneală albă.

Astfel, Bar Rafaeli în vârstă de 28 de ani a ales un model foarte discret: un fluturaş, pe care şi l-a imprimat aproape de încheietura mâinii.

Manechinul a preferat să folosească cerneala albă probabil şI prin prisma faptului că cele mai multe contract le are pozând în lenjerie sau în costume de baie, iar desenele executate cu cerneală neagră sau roşie ar fi mult prea evidente. Chiar dacă le-ar putea în depărta uşor în Photoshop, tot ar fi vizibile în prezentările de podium.

Forta iubită a lui Leonardo DiCaprio a postat o poză pe contul său de Instagram, în care îşi dezvăluie tatuajul. Totodată ea a adăugat următorul comentariu: “În sfârşit, am făcut-o! Primul (şi ultimul) meu tatuaj!”.