Taylor Lautner, de la idolul adolescentelor la idolul bărbaţilor

Apropo.ro / 08.12.2014, 18:55
Taylor Lautner, de la idolul adolescentelor la idolul bărbaţilor
Taylor Lautner n-a fost scutit niciodată de zvonurile referitoare la orientarea sa sexuală, zvonuri pe care nu le-a negat, dar nici nu le-a confirmat. În tot acest timp, actorul cunoscut pentru rolul Jacob din Twilight şi-a văzut de meseria lui şi a încercat să-şi trăiască cât mai discret posibil viaţa. Asta până weekend-ul trecut când cei de la Radar Online l-au surprins într-unul din cele mai în vogă cluburi gay din Los Angeles.
Prezenţa actorului ar fi trecut, probabil, neobservată dacă Murray Swanbyla, model american şi actor aspirant, n-ar fi postat pe contul lui de Instagram o fotografie care îl înfăţişează împreună cu Taylor Lautner la clubul gay „The Abbey” din Los Angeles. Textul care însoţea fotografia a fost şi el pe măsură de provocator: „I’ve never been more attracted to someone în my life..#husbands??! half kidding”.
 
 
Taylor Lautner a cucerit milioane de adolescente cu abdomenul lui perfect în „Twilight”, însă se pare că a atras şi atenţia domnilor. Cel puţin, aşa susţine presă de peste ocean care face tot posibilul să-l prindă într-o ipostază ce nu mai poate fi negată. Taylor a refuzat şi de această data orice comentariu pe această temă şi a anunţat senin premieră viitorul film „Tracers”.