Taylor Swift, îndrăgostită de fostul iubit al unei manechine din România

De: Cătălina Matei / 12.11.2014, 10:13
Taylor Swift, îndrăgostită de fostul iubit al unei manechine din România
Se pare că artistei americane i-a căzut cu tronc fotomodelul alături de care a filmat cel mai recent videoclip al său, pentru piesa “Blank Space”. Este vorba despre Sean O’Pry, fostul iubit al unei manechine în plină ascensiune, originară din România: Diana Moldovan.

Tabloidele americane au scris că Taylor a pus ochii pe modelul american Sean O’Pry, care apare în noul ei videoclip, “Blank Space”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar în clip joacă rolul unor îndrăgostiţi. Se pare că lui Taylor i-a plăcut atât de tare postura, încât acum e decisă să îl cucerească şi în realitate pe manechin.

Foto: Facebook

Sean O’Pry este renumit în SUA pentru poveştilor lui de amor cu numeroase fotomodele şi i se mai spune şi “noul Leonardo DiCaprio”. Una dintre cele mai recente relaţii a avut-o cu manechinul Diana Moldovan, o româncă stabilită la New York şi care a apărut pe prima pagină a unor magazine de modă precum “Vogue”.

Foto: Facebook

Se pare că Sean O’Pry nu este doar un răsfăţat al femeilor frumoase şi celebre, ci şi cel mai bine plătit fotomodel masculin din lume, cu venituri pe anul trecut de 1.500.000 de dolari, el fiind favoritul marilor case de modă, conform revistei Forbes.