Teo şi Antonio Passarelli recunosc: “Noi deja formăm un cuplu minunat”

De: Cătălina Matei / 17.07.2014, 09:40

Teo şi Antonio Passarelli recunosc: “Noi deja formăm un cuplu minunat”
Cele două vedete au fost surprinse de paparazzi sărutându-se.


De ochii lumii, cei doi se limitează doar la o relaţie de colegialitate. În intimitate, în schimb, conform cancan.ro, Teo şi Antonio se comportă asemeni unui cuplu: împart aceeaşi cameră de hotel, mănâncă împreună, ies la plimbare… Deşi Teo a încercat să ţină ascunsă această relaţie, până la urmă a recunoscut că între ea şi Passarelli este ceva mai mult.

„”Antonio este în top 5 cei mai destepţi oameni din viaţa mea. Îl iubesc pe acest om din adâncul sufletului meu! Nu mă ruşinez deloc şi o spun cu toată sinceritatea. Aş face orice ca toată povestea noastră să continue, pentru că învăţ de la el lucruri pe care mi le predă în fiecare zi, cu tandreţe şi nobleţe…Are toată calităţile pe care mi le-am dorit toată viaţa de la un bărbat. Nu înţeleg de ce mi-ar fi ruşine cu relaţia asta, este un om absolut special în viaţa mea”, a declarat prezentatoarea tv.

Foto: Ciao!

Nici Antonio nu s-a mai ascuns: ” Noi deja formăm un cuplu minunat! Este maxim de importanţă chimia cu persoana alături de care hotărăşti să trăieşti o parte din viaţă. Şi ea este Teo! O parte din viaţa mea, în momentul ăsta, o trăiesc cu Teo, când ne sunăm şi ne sfătuim în diverse probleme, când ieşim afară…Ce mă doare cel mai mult este că nu pot să o invit pe Teo la un suc, pentru că avem probleme cu fanii ei. Oricum, să ştiţi că mă simt extraordinar în prezenţa ei!”.