Teo Trandafir a ajuns de urgenţă la spital

Apropo.ro / 11.07.2014, 11:45
Teo Trandafir a ajuns de urgenţă la spital
Vedeta a trecut ieri prin momente dificile. I s-a făcut rău după emisiunea pe care o prezintă la mare şi le-a dat ceva emoţii colegilor şi fanilor săi.
Din fericire, Antonio Passarelli, iubitul său, a fost lângă ea şi a dus-o la Spitalul Judeţean Constanţa pentru a fi supusă unor serii de  investigaţii. Teo Trandafir este acum în afara oricărui pericol şi a fost externată. 
 
„O vedeam din emisiune că ceva este în neregulă. După emisiune, la fel, se simţea rău. Noi trebuia să mergem la filmare şi, când s-a urcat în maşină cu asistentul ei, s-a aşezat dreaptă în scaun şi a cerut o pastilă. (…) Pe parcursul drumului am văzut pe faţa ei o suferinţă care creştea şi a început să se albească la faţă”, a povestit Antonio Passarelli. 
“Atunci am sunat un medic din Timişoara şi el ne-a făcut legătura cu nişte medici foarte buni din Constanţa. La spital a început să se simtă mai bine. A făcut câteva investigaţii, electrocardiogramă, ecografie şi se pare că totul este în regulă. Ne-am speriat bine de tot”, a declarat Antonio la Wowbiz.
 
Teo
 
Foto: Kanal D
 
Teo a suferit acum ceva timp o intervenţie de micşorare a stomacului şi trebuie să bea mai multă apă decât în mod normal. După spusele iubitului ei, ea a băut numai 200 ml de apă, dar a consumat un frappe cu multă cofeină. După analizele de rigoare, vedeta a fost însă externată şi după ce a ieşit din spital a povestit pentru Kanal D că i s-a făcut rău din cauza unor mişcări bruşte.
 
Foto: Captura Kanal D
 
„Am făcut nişte mişcări bruşte, am urcat pe un cub ca să mă dau eu mare. Eu nu veneam la spital pentru atâta lucru. M-a durut rău de tot în maşină, m-a durut din cauza prostiei mele. Îmi cer şi iertare că am făcut multă vâlvă dar am cunoscut oameni frumoşi…mai vin o dată”, a spus Teo.