Teo Trandafir şi Mihai Ghiţă le urează românilor “La mulţi ani!” de ziua lor, într-o ediţie specială “Teo Show”

Apropo.ro / 01.12.2014, 10:00
Teo Trandafir şi Mihai Ghiţă le urează românilor “La mulţi ani!” de ziua lor, într-o ediţie specială “Teo Show”
De 1 Decembrie, Teo Trandafir şi Mihai Ghiţă le vor spune românilor, în direct, “La mulţi ani!”, în ediţia specială a emisiunii “Teo Show”. Teo şi Mihai, înveşmântaţi în costum popular, sărbătoresc Ziua Naţională spunând “Îmi place România!” într-un duet împărtăşind valori simple, dar cu adevărat importante.
“Vom afla poveşti cu români talentaţi, frumoşi, care cântă şi dansează din tot sufletul. Nu uităm nici de tradiţii, o bătrână vine tocmai din Valea Bistriţei să ne demonstreze că ce e românesc nu piere. Bătrâna care nu a purtat niciodată , pe care toată lumea o ştie de ,  ne va arăta cum se fac şi cum se poartă cu mândrie opincile”, spune Mihai Ghiţă. 
 
 
Foto: Kanal D
 
 
Platoul va răsuna de muzică tradiţională şi de glumele neaoşe care îi fac romanului viaţa mai frumoasă, atunci când se afla la bucurie, dar şi la necaz.  
 
“Vă vom oferi emoţii care să ne ne apropie şi să ne facă să ne simţim mândri că suntem romani. Vă invit să ne bucurăm împreună de ziua noastră!”, declară Teo Trandafir.
 
Dintre invitaţii în platoul “Teo Show”, de 1 Decembrie, amintim pe Lidia Buble, care va interpreta piesa ”Simţim la fel” în cu totul alt registru decât ne-am obişnuit, trupa “Maxim”, ale cărei “Sărutări criminale” vor răsuna  pe ritmuri populare,  şi taraful Vărbilău.