“Teoria Big Bang”, finalul sezonul 2 la Universal Channel

De: Cătălina Matei / 09.12.2014, 08:00
“Teoria Big Bang”, finalul sezonul 2 la Universal Channel
Al doilea sezon al sitcom-ului “Teoria Big Bang” se apropie de final: ultimele trei episoade ale sezonului vor putea fi urmărite miercuri, 10 decembrie, de la ora 22.00, la Universal Channel.

În episodul 21, băieţii îl duc pe Howard în Vegas, ca să-l consoleze după o despărţire, dar el, prea trist, nu iese din cameră. Sheldon rămâne peste noapte la Penny. În episodul următor, difuzat de la ora 22.30, Stuart îi cere ajutorul lui Leonard pentru întâlnirile cu Penny, dar Leonard este gelos şi îi dă sfaturi greşite. De la ora 23:00 putem urmări episodul final, în care Sheldon, care va conduce o expediţie ştiinţifică în zona arctică, îi invită pe băieţi să vină cu el, iar Penny vorbeşte deschis despre sentimentele ei.

Foto: Universal Channel

Serialul de comedie “Teoria Big Bang” urmăreşte povestea a doi prieteni foarte buni şi foarte deştepţi, care ţi-ar putea spune tot ce vrei despre fizica cuantică, dar care sunt pierduţi în spaţiu atunci când vine vorba despre viaţa de zi cu zi de pe Terra. Leonard (Johnny Galecki, din “Entourage”, „Roseanne”, „Hope şi Faith”, „Vanilla Sky – Deschide ochii” şi “In Time”) şi Sheldon (Jim Parsons din „Amy” şi „Garden State”) sunt fizicieni de geniu, „minţi sclipitoare” care înţeleg cum funcţionează universul. Dar toată priceperea lor nu-i ajută cu nimic în interacţiunile interumane, mai ales când vine vorba despre femei. Asta începe să se schimbe după ce frumoasa Penny (Kaley Cuoco din „Farmece”, „Opt reguli simple”, „Growing Up Brady” şi „Virtuozitate”) le devine vecină.

 

Aşadar, nu uitaţi: Teoria Big Bang, sezonul 2, se încheie miercuri, 10 decembrie, cu trei episoade.