Thalia si William Levy împreună într-o telenovelă în 2015?

Apropo.ro / 07.01.2015, 17:11
Thalia si William Levy împreună într-o telenovelă în 2015?
Site-ul Latinos Famosos a publicat zilele trecute ştirea conform căreia Thalia şi William Levy vor fi protagoniştii unei mini-telenovele marca Televisa în 2015. Dacă vestea se confirmă, ea poate fi cel mai important eveniment din lumea televiziunii latino-americane pentru că reuneşte o supervedetă, pe Thalia, cu cel mai în vogă actor latin al momentului, William Levy.
Conform surselor site-ului Latinos Famosos, mai marii de la Televisa sunt hotărâţi să facă tot posibilul că să o readucă pe Thalia în lumea telenovelelor şi nu oricum, ci alături de William Levy, cel mai hot actor latin al momentului. Thalia s-a retras din lumea telenovelelor în urmă cu 15 ani, după ce a fost protagonista telenovelei „Rosalinda” în 1999.  
  
Pe de altă parte, William Levy a realizat ultima telenovelă în Mexic în 2013, apoi s-a mutat în Statele Unite unde a filmat două proiecte de lung metraj. Gurile rele spun că actorul încearcă din răsputeri să rupă contractul cu Televisa pentru a putea să aibă libertatea de a semna cu o casă de producţie din California.