The Fabulist, ultimul episod din sezonul 1

De: Mioara Tronaru / 17.05.2014, 08:00
The Fabulist, ultimul episod din sezonul 1
Luni, 19 mai, la E!, de la ora 22:00, în episodul 8, fotograful Nigel Barker, vedeta TV Jeannie Mai şi faimosul chef Rocco DiSpirito, vorbesc despre diete şi forme feminine

Avându-le gazde pe regina culturii pop, Kristin Cavallari, şi pe tânăra creatoare de modă şi concurentă a emisunii Fashion Star, Orly Shani, show-ul The Fabulist reuneşte săptămânal o serie de specialişti care ştiu bine să ia pulsul trend-urilor mondiale din modă, frumuseţe şi lifestyle. Cu ajutorul editorilor de stil ai eonline.com şi al experţilor de lifestyle care caută, găsesc şi anticipează ce e pe val acum şi ce va fi la modă mâine, gazdele prezintă toate trendurile pe care trebuie să le ştiţi chiar acum. Prezentatoarele şi invitaţii lor adună informaţii exclusive în studioul The Fabulist din New York şi poată discuţii animate. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, emisiunea The Fabulist ştie tot ce trebuie să ştiţi şi voi.

Sezonul 1 din The Fabulist se încheie luni, 19 mai, ultimul episod fiind difuzat de la ora 22:00 numai la E! Alături de gazda emisiunii, Orly Shani, se vor afla în studio chef-ul Rocco DiSpirito, fotograful Nigel Barker şi prezentatoarea TV Jeannie Mai. De la mâncare la modă, de la designul interior la cel de pe podiumurile de modă, exploziva emisiune The Fabulist ştie tot ce trebuie să ştiţi şi voi.