The Soup – ediţia cu numărul 500!

De: Mioara Tronaru / 31.08.2013, 08:00
The Soup – ediţia cu numărul 500!
Ediţia cu numărul 500 a emisiunii The Soup de la E! va fi un prilej de sărbătoare pentru gazda acesteia, Joel McHale, care se află de aproape 10 ani la cârma show-ului. The Soup este unul dintre cele mai longevive show-uri de la E!, iar sâmbătă, 31 august 2013, la ora 00.00, nu trebuie să rataţi o ediţie cu totul specială, cea cu numărul 500.

The Soup este show-ul săptămânal de la E! în care prezentatorul Joel McHale trece în revistă cele mai picante noutăţi despre vedete şi cele mai amuzante clipuri de tip „reality” ale săptămânii. Aici, în fiecare sâmbătă seara, telespectatorii pot urmări o recapitulare a celor mai surprinzătoare momente prin care au trecut celebrităţile de la Hollywood şi de pretutindeni, în săptămâna care se încheie.

“The Soup este locul în care se întâlnesc cele mai urmărite comentarii referitoare la cultura pop, iar telespectatorii care doresc să fie la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat – bun sau rău – în fiecare săptămână, în showbiz, pot conta pe Joel! Acesta le va oferi toate detaliile, în modul cel mai amuzant cu putinţă”, a declarat Suzanne Kolb, Preşedinte E!.

Show-ul E! The Soup şi-a câştigat un loc binemeritat în rândul emisiunilor de divertisment, datorită umorului, ironiei ascuţite, comentariilor inteligente şi video-clipurilor amuzante, pe care publicul le apreciază de mai bine de zece ani. De la cupluri bizare din showbiz, până la declaraţiile sau gesturile bizare ale celebrităţilor de la Hollywood, The Soup aruncă, în fiecare săptămână, o privire asupra celor mai importante evenimente din lumea divertismentului. Şi o face în stilul său propriu, plin de ironie şi chiar satiră, profitând de momentele cu adevărat ridicole pe care le-au creat vedetele.