Top 5 cele mai ciudate trucuri de frumuseţe ale vedetelor

Apropo.ro / 07.12.2014, 07:00
Top 5 cele mai ciudate trucuri de frumuseţe ale vedetelor
Când te gândeşti la vedetele pe care le vezi în toată presa, la televizor, aranjate din cap până în picioare parcă îţi inspiră o formă de respect. Fără să ştii ce se ascunde în spatele ''cortinei''!

Cum şi vedetele sunt oameni, nu le lipsesc ciudăţeniile sau preocupările bizare. Am mai citit despre artiste adepte ale ecologiei care nu trag apa la toaletă după fiecare utilizare, dar ce urmează se încadrează în sfera anormalului. Sau poate ni se pare?

1. Jessica Simpson

vedete

Frumoasa blondină a recunoscut că nu prea obişnuieşte să se spele pe dinţi în fiecare zi, dar foloseşte apa de gură, aţa dentară, iar uneori mai foloseşte câte o cârpă pentru a le da strălucire. Dinţii ei sunt aşa de albi încânt nu au nevoie de ultra-îngrijire.

2. Demi Moore

vedete

Mama a trei copii, Demi Moore spune că se menţine tânără cu un tratament în care se folosesc lipitorile. Pentru acest lucru merge până în Australia. Nu sunt chiar orice lipitori, ci unele medicale după cum le numeşte ea.

3. January Jones

vedete

Actriţa din Mad Men, mamă a unui copil, a declarat că după naştere a început să ia suplimente cu placentă. Placenta copilului ei a fost deshidratată, iar mai apoi transformată în vitamine. recomandă acest truc tuturor mamelor.

4. Katie Holmes

vedete

Katie Holmes foloseşte o cremă de faţă ce are în compoziţie placentă. Chiar şi Eva Longoria foloseşte o astfel de cremă.

5. Sandra Bullock

vedete

Sandra spune că a învăţat acest truc de beauty de la experţi. Crema pentru hemoroizi face minuni tenului, mai ales pielii din jurul ochilor. Şi Lisa Rinna foloseşte crema pentru a scăpa de pungile de sub ochi.