Top 5 cele mai sexy mulatre din România

De: Nicoleta Nicolae / 17.12.2013, 10:42

Top 5 cele mai sexy mulatre din România
Agnes Matoko, Nadine Voindrouh, Laurette, Desiree Malonga şi fosta iubită a lui Cabral, Aminata, sunt doar o parte dintre mulatrele care dau un aspect exotic showbizului românesc.

Agnes Matoko este fost iubită a nepotului favorit a lui Gigi Becali, Lucian. Povestea de dragostea dintre cei doi nu a durat nici trei luni şi s-a terminat după mai multe certuri furtunoase şi împăcări. Relaţia lor a devenit publică în momentul în care fotomodelul şi-a postat pe contul de Facebook o poză cu iubitul ei, în ipostaze tandre.

Ani de-a rândul Nadine Voindrouh a făcut deliciul publicului, care era pur şi simplu îndrăgostit de frumoasa mulatră.Aceasta s-a făcut remarcată în showbizul românesc în 1995, odată cu participarea la emisiunea „Şcoala vedetelor”, difuzată de TVR 1.


Laurette este o altă mulatră care pune pe jar imaginaţia bărbaţilor. Aceasta are o carieră strălucitoare în modelling, însă s-a făcut remarcată cu adevărat abia după ce a ajuns asistentă la emisiunea Adrianei Bahmuţeanu, „La şuetă cu Bahmu”, de la Kanal D.


Desiree Malonga, cunoscută publicului larg mai ales pentru prestaţia din serialul „Trăsniţi în NATO”, de la PRIMA TV, a renunţat la pasiunea pentru modelling şi s-a dedicat actoriei. În decembrie 2011, Desiree a devenit mămica unei fetiţe superbe, Iris Anely, de care este tare mândră.

Aminata Diakite, fosta iubită a lui Cabral, este o altă frumuseţe ciocolatie autohtonă. Aminata este un fotomodel român recunoscut. În afară de Cabral, se pare că aceasta s-ar fi iubit şi cu Prinţul Andrei Raţiu.

Tags: