Top 6 recomandări de weekend: Lala Band, Hercule, mărţişoare şi karaoke cu Proconsul

De: Mioara Tronaru / 30.01.2014, 07:00
Top 6 recomandări de weekend: Lala Band, Hercule, mărţişoare şi karaoke cu Proconsul
Sfârşitul de săptămână 31 ianuarie – 2 februarie vine, ca o alternativă la frig şi zăpadă, cu Justin Bieber pe marele ecran, Lala Band într-un concert gratuit, un festival de… râs şi un atelier unde orice poate învăţa să confecţioneze mărţişoare.

Dintre premierele cinematografice de vineri, este aşteptată pelicula “Legenda lui Hercule”, în care de data aceasta Kellan Lutz îi dă viaţă semizeului pe care noi îl ştiam de la televizor cu chipul lui Kevin Sorbo. Cel puţin din punct de vedere al fizicului, noul Hercule promite să nu dezamăgească.

Pentru fanii Justin Bieber, şi nu numai, care se întreabă cum a ajuns acest puşti un superstar, dar şi cum a sfârşit, chiar zilele trecute, la închisoare, tot în această vineri se lansează filmul documentar “Justin Bieber’s Believe”, care ne va introduce în culisele vieţii şi carierei tânărului canadian.  

Tinerii din Lala Band vor susţine, sâmbătă, 1 februarie, începând cu ora 18.00, un concert gratuit în Afi Palace Cotroceni din Bucureşti. Concertul marchează premiera telenovelei “O nouă viaţă”, care va fi difuzată din 2 februarie la Acasă.

Începând cu 1 februarie, la Muzeul Satului din Capitală, vor avea loc o serie de ateliere de creaţie pentru copii cu vârste între 5 şi 13 ani. Aceştia pot învăţa să confecţioneze mărţişoare, felicitări şi decoraţiuni tradiţionale de Dragobete şi Mărţişor.

Pe 1 şi 2 februarie, ShortsUP revine cu a doua ediţie a evenimentului “Weekend-ul Comediei Scurte”, la Cinema Patria, începând de la ora 20:00. Patru ore de scurtmetraje premiate la marile competiţii internaţionale de film sub acelaşi numitor comun: râsul.
Biletele pot fi achiziţionate în avans prin MyTicket şi Eventim la preţul de 25 de lei pe seară sau 40 de lei pentru ambele seri (sub formă de abonament). În seara evenimentului, direct la cinema, preţul biletelor este de 35 de lei pe seară.

Pe 31 ianurie, ai ocazia să “Fii star cu Proconsul!”. Formaţia te invită la Hard Rock Café, de la 21.00, într-un spectacol inedit. Vei putea să cânţi alături de trupa ta preferată, pe parcursul unui segment de tip karaoke, dar şi să savurezi variante acustice ale celor mai iubite hituri Proconsul: ”Cerul”, ”Povestea Noastră”, ”Tu”,”Călătorul”, ”Pentru tine” sau ”De la ruşi vine ploaia”. Preţul biletelor variază între 80 şi 40 de lei.