Alina Chivulescu îl împarte pe Denis Ştefan cu o altă femeie

  • 19.07.2010
  • ● Vizualizări: 103
Alina Chivulescu îl împarte pe Denis Ştefan cu o altă femeie

Totul se petrece în noua telenovelă de la Acasă TV, ”Iubire şi onoare”, care va începe în această toamnă. Alina joacă rolul unei arăboaice căsătorite cu un chirurg plastician (Denis Ştefan), care trebuie să-şi împartă soţul cu o altă femeie. Cei doi actori au început deja filmările şi ne promit o poveste palpitantă, în care triunghiul amoros şi crima de onoare sunt doar câteva dintre ”ingrediente”...

Se spune că între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e... Probabil că arabii ştiu cel mai bine cum e să ai două neveste sau chiar patru, căci aceasta este limita în lumea musulmană. Cel care încearcă această postură este Denis Ştefan, pe care îl veţi vedea în noua producţie tot în rol de medic. De data aceasta, personajul actorului este un chirurg plastician de orgine arabă, Rashid Hammond. "El se descurcă foarte bine în această <lume nouă> în care se află, este un arab care s-a adaptat total vieţii din România şi care a avut noroc cu o meserie care este foarte căutată în momentul de faţă", povesteşte Denis. "Documentarea pentru acest rol a fost una foarte interesantă, mai ales că există seriale, emisiuni care arată această lume a doctorilor care transformă corpul uman şi îl fac mai frumos", a mai adăugat actorul. Cât despre femeile care îşi fac implant cu silicoane, Denis crede că "unele au nevoie, altele - nu", iar el ar apela la operaţiile estetice doar în cazul unui accident nefericit. "Restul se rezolvă cu sport şi dietă", spune actorul convins. Înainte de a începe filmările pentru "Iubire şi onoare", Denis a mers în vacanţă în Croaţia împreună cu soţia sa.


Două neveste, un singur soţ
În "Iubire şi onoare", personajul interpretat de Denis are două neveste. Prima, Amina (Alina Chivulescu), este arăboaică get-beget şi nu iese din cuvântul bărbatului său. "Cel mai interesant şi educativ moment a fost cel în care am încercat să învăţ ceva despre islamism şi musulmani. Am aflat că religia musulmană se bazează fundamental pe bunătate, iar informaţiile care ajung la noi, de cele mai multe ori, sunt bazate pe prejudecăţi. Personajul pe care-l interpretez, Amina, este o soţie a cărei menire şi împlinire în viaţă este fericirea soţului. Chiar dacă pentru asta trebuie să accepte o altă femeie, o altă soţie", povesteşte actriţa. Pe 21 iulie, Alina împlineşte 36 de ani. Şi cum filmările la noua telenovelă au început deja, probabil că actriţa îşi va serba ziua de naştere la Buftea, dar va petrece câteva ore şi alături de băiatul ei: "În cealaltă parte a zilei voi ieşi cu fiul meu, Michael, în oraş". Cea de-a doua nevastă a lui Rashid Hammond este Silvia, interpretată de Sabina Posea, pe care o ştiţi din serialul "Aniela". "Cea de-a doua soţie a doctorului Rashid este de origine română şi, spre deosebire de prima nevastă, Amina, pentru ea este mult mai dificil să accepte condiţiile unei căsnicii cu un arab, să-şi însuşească religia, tradiţiile şi obiceiurile şi să şi le asume. Şi, totuşi, personajul meu face toate aceste sacrificii dintr-o mare iubire pentru soţul ei deosebit", ne dezvăluie actriţa, care a fost impresionată de constrângerile la care sunt supuse femeile arabe. "Crima de onoare este un obicei pe care încă nu-l înţeleg. Cred că e groaznic să trăieşti, în fiecare zi, sub ameninţarea crimei de onoare, a faptului că, dacă priveşti la un alt bărbat, viaţa ta este pusă în pericol", mărturiseşte Sabina.


Prima telenovelă românească filmată HD
"Iubire şi onoare" este prima telenovelă românească filmată HD şi abordează o temă foarte curajoasă, un subiect extrem de discutat pe plan internaţional: crima de onoare. Deja s-a filmat genericul de final pe melodia "Locul ei", interpretată de formaţia Praf în ochi. Totul s-a filmat într-o locaţie de vis: pe un iaht şi pe plajele însorite din Turcia. Distribuţia serialului cuprinde nume precum Radu Vâlcan, Mădălina Drăghici, Diana Dumitrescu, Denis Ştefan, Alina Chivulescu, Sabina Posea, Maia Morgenstern, Ioan Isaiu şi Marin Moraru.

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații