Serialul turcesc “A doua şansă” revine cu un nou sezon

Serialul turcesc “A doua şansă” se întoarce la Happy Channel cu un nou sezon încărcat cu secvenţe emoţionante şi numeroase intrigi. Premiera celui de-al doilea sezon va avea loc, astăzi, la ora 21.00, producţia putând fi urmărită de luni până joi, în exclusivitate, la postul de televiziune.

“A doua şansă” îşi continuă povestea la Happy Channel. Începând de astăzi, serialul (care o are în rol principal pe îndrăgita actriţă din Turcia - Özge Özberk) revine cu episoade noi, care vor fi difuzate de luni până joi, de la ora 21.00.

Viaţa îi oferă a doua şansă la iubire, însă fericirea protagonistei Deniz Öztuna (Özge Özberk) este umbrită de apariţia lui Alihan Öztuna (Hakan Eratik), bărbatul care a făcut-o să treacă prin clipe de disperare, după ce a dispărut fără urmă, lăsându-şi familia pentru a începe o nouă viaţă alături de o altă femeie. Deniz reuşeşte să depăşească momentele grele cu ajutorul lui Mirat Yavuz (Kutsi), alături de care cunoaşte dragostea adevărată. Alihan reapare însă în viaţa frumoasei Deniz, fiind hotărât să-şi recâştige căminul pe care l-a abandonat.

“Noi doi suntem căsătoriţi (…) Copiii mei trebuie să stea cu mine şi cu tine. Noi suntem o familie!”, spune Alihan Öztuna, dispus să lupte pentru a fi din nou alături de soţia şi copiii săi, Ece (Hazal Adiyaman) şi Ozan Öztuna (Çaglayan Doruk Ozanoglu). 
Ce se va întâmpla cu povestea de iubire dintre Deniz şi Mirat, ce va face Alihan pentru a-şi recâştiga familia, telespectatorii vor putea afla urmărind continuarea serialului, începând de astăzi, la Happy Channel. 

Noul sezon “A doua şansă” le aduce telespectatorilor o poveste impresionantă, din care nu vor lipsi iubirea, intrigile şi suspansul, de luni până joi, de la ora 21.00. Începând din această seară, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” rămâne la o singură oră de difuzare, putând fi văzut de telespectatorii Happy Channel, în exclusivitate, de luni până joi, de la 20.00.


 

Galerie foto

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații