“Totul e permis” revine la Antena 1 cu un nou prezentator

De: Cătălina Matei / 03.01.2014, 07:00
 “Totul e permis” revine la Antena 1 cu un nou prezentator
După ce a fost scos din grilă în luna octombrie, show-ul “Totul e permis” revine la Antena 1 cu un nou prezentator: Cosmin Seleşi.

Prima ediţie din 2014 este programată duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

 “Pentru mine e o experienţă extraordinară. Vă aştept în noul sezon!”, spune Cosmin Seleşi. El a trecut, astfel, în noul an, de pe canapeaua concurenţilor, la pupitrul prezentatorului.

O altă noutate din noul sezon al celui mai înclinat show de televiziune din România ţine de regulament. Dacă până acum se păstrau de la o ediţie la alta doar căpitanii celor două echipe – componenţa echipelor schimbându-se, indiferent de rezultatul final -, din luna ianuarie a lui 2014 rămâne în joc echipa care câştigă cele mai multe probe.

 “Totul e permis” este un show având la bază teme din actorie, precum mima sau imporivizaţia, proba de foc fiind aceea a planului înclinat la 22,5 grade, pe suprafaţa căruia concurenţii vor improviza pe o temă dată, la indicaţiile prezentatorului.

La “Totul e permis” cei opt concurenţi sunt împărţiţi în două echipe conduse de câte un căpitan. Concurenţii ediţiei din 5 ianuarie sunt: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Pepe, Lucian Ghimişi (căpitan), respectiv Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Jean de la Craiova şi Cătălin Bordea (căpitan).