Trăind printre demoni (trailer)

De: Mioara Tronaru / 09.08.2013, 09:00
Trăind printre demoni (trailer)
PREMIERA 09.08 TO: The Conjuring. Producţie SUA, 2013. R: James Wan. Cu: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Lili Taylor, Ron Livingston, Shanley Caswell, Hayley McFarland, Joey King, Mackenzie Foy, Kyla Deaver. Distribuit de MediaPro Distribution

Înainte de Amityville, a fost Harrisville… ”The Conjuring” spune povestea oribilă, dar adevărată, a lui Ed şi Lorraine Warren, specialişti în anchete paranormale, cunoscuţi în lumea întreagă, veniţi să ajute familia Perron, terorizată de o prezentă întunecată la ferma lor izolată… Obişnuiţi să înfrunte creaturi demonice destul de puternice, Ed şi Lorraine se trezec însă de această dată faţă în faţă cu cea mai terifiantă creatură din cariera lor.

În ciuda amintirilor dureroase, readuse la viaţă cu această ocazie, familia Perron – tatăl, Roger, şi cele cinci fete – au mers pe platourile de filmare. Mama, Carolyn, nu a avut curaj. Dar acasă fiind, aceasta a avut un accident cel puţin ciudat. A simţit o prezenţă supranaturală, pe care nu o mai simţise de mai bine de 30 de ani, exact în momentul în care familia sa a ajuns pe platourile de filmare, a căzut şi a fost dusă la spital. Nici celor de pe platouri nu le-a fost prea bine. Mai multe reprize de intruziuni paranormale au avut loc. Convorbirile telefonice dintre scenariştii Chad şi Carey Hayes şi Lorraine Warren au fost de nenumărate ori pline de paraziţi şi chiar întrerupte fără motiv. Vera Farmiga, interpreta lui Lorraine Warren, a găsit cinci urme de gheare, de origine necunoscută, pe ecranul computerului în momentul în care voia să înveţe scenariul filmului. Când regizorul James Wan a trimis pe mail scenariul, câinele său a început să mârâie şi să urmărească ceva invizibil prin de-a lungul peretelui camerei. Actorii şi echipa tehnică a filmului au fost evacuaţi din hotel din cauza unui incediu misterios. În momentul în care echipa a primit vizita familiei Perron pe platouri, s-a iscat un vânt care a lăsat însă frunzele copacilor complet nemişcate.