Transforma-ti personajul din WoW intr-o figurina

De: Manuela Stoicescu / 13.12.2007, 13:37
Transforma-ti personajul din WoW intr-o figurina
Avand in vedere popularitatea de care se bucura World of Warcraft in intreaga lume, cei de la Figure Prints s-au gandit la metoda ideala prin care iti poti imortaliza caracterul...

Avand in vedere popularitatea extraordinara de care se bucura MMORPG-ul World of Warcraft in intreaga lume, cei de la Figure Prints s-au gandit la metoda ideala prin care iti poti imortaliza caracterul sau poti face un cadou inedit blood elf-ului sau gnome-ului tau iubit.

Tot ce ai de facut este un print screen in momentul in care ai strans suficiente hainute si arme de care sa fii mandru. Apoi, pentru suma modica de 115 dolari, cativa artisti talentati vor crea o statueta dupa chipul si asemananarea personajului tau preferat, folosind imprimante 3D de inalta tehnologie. Mini-soclul pe care este asezata figurina e gravat si el cu numele personajului, ca fiecare detaliu sa inspire glorie si admiratie eterna.

Doritorii trebuie insa sa se grabeasca, deoarece vestile bune circula repede iar cei de la Figure Prints nu mai primesc comenzi decat pana pe 21 decembrie.