Trăsniţii revin la Prima TV şi pregătesc o surpriză

De: Nicoleta Nicolae / 15.09.2015, 10:37
Trăsniţii revin la Prima TV şi pregătesc o surpriză
Din 21 septembrie, Trăsniţii revin la Prima TV cu cel de-al 25-lea sezon al celui mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:00.

Povestea Trăsniţilor continuă cu situaţii noi şi interesante. Secţia de poliţie va deveni un al doilea “beci domnesc”, după ce arestul Capitalei nu va mai face faţă numărului mare de reţinuţi de soi. Comisarul Mateescu va superviza îndeaproape arestările şi va deveni şeful Soficăi. Când arestul se va aglomera, Mateescu va transfera o parte dintre deţinuţi în vila Trăsniţilor, ceea ce va naşte o nouă afacere. Deşi la început Pupăză va avea probleme cu banii, el va da lovitura şi va avea câştiguri considerabile. Ema va rămâne însărcinată cu Vandame dar acesta din urmă va intra în conflict cu Baba Frosa, care crede că tatăl copilului este de fapt Gogoaşe. Chiorete şi Sofica vor continua să formeze un cuplu, însă acest lucru îi va afecta bărbatului relaţia de prietenie cu Poponeţ. Despre ce este vorba veţi afla urmărind noul sezon “Trăsniţii”, din 21 septembrie, de luni până joi, de la ora 22:00, la Prima TV.

“Personaje noi, răsturnări de situaţii surprinzătoare, râsete, veselie, aventuri şi comedie, toate marca Trăsniţii. Cu asta sperăm să vă provocăm hohote de râs în cascadă la Prima TV! Şi pentru că echipa Trăsnită e de neoprit, se dă peste cap, se incordează şi se reinventează, aşa că din această toamnă v-a mai pregătit o surpriză”, mărturiseşte Grig Chiroiu.