Trei torturi de ciocolată şi accesorii…”Barbie”! Raluca Zenga, o sărbătorită răsfăţată!

Apropo.ro / 10.11.2014, 08:00
Trei torturi de ciocolată şi accesorii…
Raluca Zenga a început luna noiembrie în forţă. A dat costumul de Zombie Bride, pe care l-a îmbrăcat de Halloween, pe o ţinută extrem de sexy care o caracterizează,o rochie elegantă din dantelă roz. A avut şi un motiv întemeiat!
 
 
Pe 1 noiembrie, soţia lui Walter Zenga şi-a sărbătorit  ziua de naştere, în compania prietenilor şi a familiei. De fapt, Raluca a avut o săptămână plină de distracţii, pe care a numit-o, cum altfel, decât „Săptămâna de Naştere”! A fost cu adevărat răsfăţată, a primit cadouri frumoase şi a mâncat nici mai mult nici mai puţin decât trei torturi de ciocolată!
 
 
 
 
 
 
“M-am serbat în mai multe locaţii – am făcut „Săptămână de Naştere”, mi se părea nedrept să fie doar o zi de petrecere! Aşa că m-am serbat în noaptea de Halloween (când m-am născut efectiv)…, cu prietenii şi familia pe 1 noiembrie la Buddha Bar / Siddharta Lounge; am tăiat tortul acasă cu copiii şi am făcut şi un party cu prietenele…Ladies’ Night cu karaoke şi muzica live!”, povesteşte Raluca.
 
 
 
 
 
 
“Cadouri am primit – de la mici bijuterii la o geantă de plajă Fendi, parfumuri cu Oud oriental, o poşetă „clutch” Lulu Guinness şi accesorii din colecţia „Barbie” de la Moschino, despre care amicele mele au găsit că se potriveşte perfect cu subiectul! Şi am mâncat vreo trei torturi…ciocolată şi iar ciocolată!!!!”, a mai spus frumoasa soţie a lui Walter Zenga!