Trofeul “Next Star” va fi înmânat de maestrul Radu Beligan

De: Cătălina Matei / 12.12.2013, 11:34
Trofeul  “Next Star” va fi înmânat de maestrul Radu Beligan
În această seară, la Antena 1, cei mai buni 11 copii ai României, vor arăta juriului “Next Star”, talentele lor artistice la cântat, dans sau teatru. Însă doar unul dintre ei va pleca acasă cu mult râvnitul trofeu, dar şi cu premiul în valoare de 20.000 de euro.

Cel care va înmâna marele  premiul va fi maestrul Radu Beligan, venerabilul actor în vârstă de 95 ani, care, pentru prima dată a acceptat invitaţia  de a participa la un show de diverstiment, de televiziune.

Două dintre cele mai puternice personalităţi ale României, marele fotbalist Gheorghe Hagi, cel care a făcut onorurile în primul sezon al emisiunii, şi  actorul  Radu Beligan, cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena de teatru, distincţie pe care Cartea Recordurilor Guinness i-o va înmâna  chiar de ziua de naştere a domniei sale, pe 14 decembrie, au acceptat fără cea mai mică  urmă de ezitare să facă parte, chiar dacă doar pentru o ediţie, din acest minunat proiect de teleziune numit “Next Star”.

 

“Cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat televiziunea in toţi anii aştia e faptul ca am întalnit oameni frumosi”, declară cu emoţie Dan Negru, prezentatorul show-ului “Next Star”. Maestrul Beligan a fost impulsionat şi de nepoata domniei sale să vină la “Next Star”, care, se pare, este un mare fan al emisiunii   Antenei 1.

 

Cine va reuşi să impresioneze juriul cu prestaţia lui perfectă şi va fi votat cel de-al doilea “Next Star” al României, telespectatorii Antenei 1, vor afla în această seară, de la ora 20.30, în marea finală “Next Star”.