Trucuri pentru un zâmbet de milioane. Şi vedetele l-au încercat!

De: Nicoleta Nicolae / 06.05.2014, 10:00
Trucuri pentru un zâmbet de milioane. Şi vedetele l-au încercat!
Zâmbetul este trecut în fişa postului în rândul starurilor din Cetatea Filmului, dar şi vedetele noastre fac tot posibilul să aibă un zâmbet frumos.

Pentru că un zâmbet sănătos uneori poate aduce mulţi bani, alteori te scoate dintr-o situaţie dificilă. Şi, pentru că a venit primăvara, iată o idee simplă şi uşor de aplicat acasă- albirea dinţilor cu pastă de căpşuni. Pe lângă un aspect plăcut şi un gust delicios, aceste fructe au şi alte calităţi, cum ar fi albirea naturală a danturii.

„Eu cred că zâmbetul este ca o carte de vizită a unei persoane şi acord o mare importanţă danturii. Obişnuiesc chiar să folosesc metode naturale, cum ar fi pasta de căpşuni pentru albirea dinţilor”, spune Irina Mohora.

 “Striviţi 3 căpşuni până obţineţi o pastă, amestecaţi pasta cu puţină apă minerală şi aplicaţi apoi conţinutul pe suprafaţa dinţilor cu ajutorul unei periuţe de dinţi. Periaţi 5 minute şi clătiţi. Îndepărtaţi apoi resturile şi seminţele cu ajutorul aţei dentare”, este sfatul pe care ni-l dă medicul implantolog dr. Taner Chemal.