Tudor Gheorghe a impartasit o „Serenada din trecut”

Apropo.ro / 21.08.2008, 13:19
Tudor Gheorghe a impartasit o
Tudor Gheorge si-a sustinut aseara, 20 august, ultimul concert din acest sezon, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul National.

Tudor Gheorghe si-a sustinut aseara, 20 august, ultimul concert din acest sezon, la Centrul Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul National.

Cu o statura impresionanta si impecabila, Tudor Gheorghe a insufletit amfiteatrul prin prezenta sa. Numarul persoanelor care au venit sa il vada pe Tudor Gheorghe a depasit numarul locurilor din amfiteatru (cele 3.000 de locuri). Numarul tinerilor veniti la spectacol a fost mai mare decat al melomanilor trecuti de prima tinerete.

GALERIE FOTO

Umorul ce il caracterizeaza pe marele artist i-a cucerit pe deplin pe toti. Fiecare melodie are povestea ei pe care Maestrul o spune cu atata daruire si caldura incat simti ca te cuprind emotiile si iti doresti sa prinzi loc si la urmatorul concert. Fiecarei piese ii da o si mai mare valoare prin povestioare.

Concertul s-a dorit a fi o amintire a vremurilor de altadata din vechiul Bucuresti dar si inchinat femeii. Melodii de tango, charleston si alte ritmuri au facut ca fiecare persoana prezenta sa intre in atmosfera si sa se alature, cu vocea, artistului.

 

 

Cu toate ca Tudor Gheorghe a concertat pana acum doar in spatii acoperite, amfiteatrul in aer liber de aici l-a facut sa se simta ca la un festival estival. Chiar daca mirosul parfumurilor fine al doamnelor elegante a fost inlocuit cu mirosul de floricele (se simtea in aer peste tot), Maestrul a punctat acest lucru dar in mod placut. (Mirosea de iti lasa gura apa!).

Tudor Gheorghe si-ar fi dorit ca acest spectacol sa aiba loc chiar pe data de 23 August, iar lumea sa vina la concert direct de la defilare (desigur tot in spirit de gluma).

Acest ultim concert din sezon a fost pregatit impreuna cu Pepino Popescu. Tinerii care il acompaniau pe Tudor sunt talentati si premiati cu foarte multe premii internationale, adevarate valori ale muzicii noastre. Din pacate, ca mai in toate domeniile, valorile sunt apreciate mai mult in afara granitei.

tudor gheorghe

Acest spectacol al artistului a adus bucurie in suflete, amintirile in prezent, cantecele vechi la viata si atmosfera unui Bucuresti de altadat’ unde doamnele veneau la bratul domnilor, plini de eleganta si atitudine. Asa a fost: Tudor Gheorghe impozant, in mijlocul scenei, in fata a peste 3.000 de persoane entuziaste, cu lumina galbena de la felinare si o voce puternica si placuta ce amintea de melodiile vechi, dar deloc uitate. Multumim Maestre Tudor Gheorghe!

Foto: Aurelian Galice

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Cerbul de Aur va fi

Cerbul de Aur va fi „pur si simplu rosu” (Simply Red)

Formatia britanica Simply Red va sustine un recital in cadrul editiei de anul acesta a Festivalului International Cerbul de Aur, care se va desfasura la Brasov, in perioa…

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes s-a casatorit cu aleasa inimii, Portia de Rossi

Ellen de Generes, actrita de comedie, s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Portia de Rossi, la sfarsitul saptamanii trecute.

Eric Braeden nu mai e

Eric Braeden nu mai e „Tanar si nelinistit”, dar fanele pot avea „Happy Hour” cu el

Cu ocazia venirii in Romania a actorului Eric Braeden, alias Victor Newman, din serialul ”Tanar si nelinistit”, emisiunea ”Happy Hour” de la Pro T…

Jocul zilei

Clipul zilei



Skill Stack


Camera Ascunsa

Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie:

camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni

Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi

Incearca si jocurile marca Apropo

Uploadeaza rapid clipul tau

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).


Comenteaza
trimite pe ym printeaza