Tudorel Filimon şi Dima Trofim pornesc împreună spre “Ferma Vedetelor”

Apropo.ro / 10.02.2015, 12:31
Tudorel Filimon şi Dima Trofim pornesc împreună spre “Ferma Vedetelor”
Tudorel Filimon şi Dima Trofim sunt următorii doi concurenţi confirmaţi că vor intra în “Ferma Vedetelor” pentru următoarele trei luni. Aceştia se alătură echipei formate până acum din Ştefan Stan, Vica Blochina, Oana Radu şi Augustin Viziru.
Tudorel Filimon, binecunoscutul actor care l-a intepretat pe celebrul Nea Popa în serialul “La Bloc”, este pregătit pentru noua experienţă de la “Ferma Vedetelor”: “Am fost de acord încă de la prima strigare să fac parte din echipa de “fermieri” propusă de PRO TV, gândindu-mă că a-ţi duce traiul într-un spaţiu neconvenţional, a te comporta şi a lua decizii ca acum 100 de ani, ar putea fi deosebit de incitant nu numai pentru mine, ci şi pentru toţi colegii mei de suferinţă”. 
 
Dima Trofim a cucerit o ţară întregă cu rolul său din serialul “Pariu cu viaţa”, de la PRO TV şi a făcut parte din fenomenul naţional LaLa Band, unde şi-a început şi cariera muzicală. Cel mai recent videoclip al său o are ca protagonist pe frumoasa Iulia Vântur, cu care se va reîntâlni acum la “Ferma Vedetelor”. 
 
“Am fost foarte bucuros când m-au anunţat să fac parte din acest proiect. Cum am aflat despre ce e vorba, am început să caut pe internet informaţii pentru a mă documenta cât mai bine despre ce se întâmplă acolo. Am vorbit cu nişte rude de ale mele care stau la ţară şi le-am mai cerut sfaturi.Sunt foarte entuziasmat de acest proiect!” – a declarat Dima. 
 
Cele 12 vedete vor trebui să facă faţă condiţiilor de viaţa de acum 100 de ani, vor trebui să înveţe să locuiască împreună, să lucreze în echipă, fară intimitatea spaţiului personal. Pe lângă presiunea psihică, ei vor trebui să execute şi sarcinile săptămânale date de Mentorul Fermei, dar şi pe cele zilnice date de gazda emisiunii, Iulia Vântur. 
 
Foto: Pro TV
 
Toţi concurenţii sunt determinaţi să facă faţă sarcinilor şi probelor cu care se vor confrunta în casă. Tudorel Filimon este determinat să facă faţă şi este dispus să muncească cot la cot alături de colegii săi: “Am avut acum câţiva ani opt oi la ţară, dar nu le-am muls şi nu am rânit niciodată după ele, doar le-am consumat produsele, altminteri bune! Nu mi-e frică de muncă, frică îmi e doar de Dumnezeu, dar sunt sigur că mă voi descurca, greu, dar mă voi descurca! Deşi am o vârstă, mintea gândeşte pozitiv, voi găsi soluţii, mă voi implica în tot ce mi se va cere, voi fi energic (cât mă vor lăsa puterile să fiu energic). De-abia aştept să plec de acasă, să schimb monotonia citadină cu mirosul plăcut de ţară şi să trosnească lemnele în soba. Nu-mi pare rău că plec de acasă, sunt conştient că voi fi un bun fermier, dacă ţara o va cere, mă voi alinia: voi râni, voi mulge, bineînţeles, laolaltă cu colegii mei, ceilalţi fermieri. Va fi cool! Vom fi invidiaţi! Trăiască transhumanţa!”.
 
Peripeţiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeaşi casă, în condiţii de viaţă extreme şi lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare show 100% românesc: “Ferma Vedetelor”!