Turism la adâncime: Cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice

De: Nicoleta Nicolae / 08.08.2015, 08:00
Turism la adâncime: Cele mai spectaculoase hoteluri subacvatice
Dacă anul aceasta îţi doreşti câteva zile de vacanţă într-un loc special, avem noi câteva propuneri pentru tine. Iată o lista a celor mai spectaculoase hoteluri subacvatice.

The Manta Resort, Pemba Island, Zanzibar

Sunt sigură că în ultima vreme ai auzit din ce în ce mai des despre Zanzibar şi, crede-mă pe cuvânt, este un loc unde chiar merită să ajungi. Şi dacă te-ai decis să pleci acolo în vacanţă, adaugă şi The Manta Resort la experineţa ta. Pentru că aici ai, practic, trei tipuri de experineţe într-o singură zonă de cazare. Poţi face plajă pe terasa de pe acoperiş, poţi lua o cină romantică pe platforma de la suprafaţa apei sau poţi efectiv dormi împreună cu peştii. Doar că nu în sensul acela din filmele cu mafioţi. Şi totul pentru o nimica toată: 1500 de dolari pe noapte. În preţ este inclusă cazarea, regim de masă all inclusive şi toate tratamentele Spa pe care ţi le poţi imagina. Şi asta pentru două persoane. Nu-i aşa că în aceste condiţii preţul nu mai pare atât de mare?

Hilton Conrad Maldive Rangali Island Resort, Rangali Island, Maldive

Folosit pe post de restaurant majoritatea timpului, acest spaţiu senzaţional se poate transforma, la cerere, pentru 815 dolari pe noapte, într-un apartament numai bun pentru două persoane. Cu o panoramă de 180 de grade, care te va face să te simţi ca într-un film de pe National Geographic, la care poţi adăuga şi un răsfăţ culinar pe măsură (caviarul este inclus în preţul camerei), o noapte petrecută aici va fi una pe care nu o vei uita uşor.

Huvafen Fushi, Kaafu, Maldive

Şi să rămânem tot în Maldive, la o proprietate sinonimă cu luxul, care are, pe lângă bungalow-uri cu podele de sticlă, prin care poţi vedea peştii, şi un Spa senzaţional, aflat sub apă. Lime Spa are două camere de tratament situate sub nivelul mării, ceea ce duce relaxarea pe culmi pe care nu le-ai fi putut bănui. Doar imaginează-ţi scena: eşti la masaj, muzica în surdină te-a făcut să nu te mai gândeşti la nimic şi poţi admira şi coralii coloraţi din Oceanul Indian. Nu-i aşa că noţiunea de rai tocmai a căpătat şi o imagine concretă? Îţi recomand să încerci Lime Light Ritual, în care, pentru 180 de minute, te vei bucura de masaj, relaxare şi răsfăţ culinar de zile mari.

Vezi mai mult aici!