„Turist acasă”, la Digi24 HD

De: Cătălina Matei / 06.07.2014, 10:00
„Turist acasă”,  la Digi24 HD
Incepand din 6 iulie, Digi24 HD va invita la o emisiune despre cele mai frumoase locuri din Romania si din afara ei, perfecte pentru vacanta.

În fiecare duminică, de la 15.20, telespectatorii sunt invitaţi să fie…”Turist acasă”.Timp de 40 de minute ei vor vedea care sunt cele mai bune, cele mai frumoase, cele mai scumpe, cele mai ieftine, cele mai spectaculoase locuri de petrecut vacanţa în România şi în străinătate.

FOTO: Digi 24

“Turist acasă” este de fapt un ghid pentru telespectatori de locuri, preţuri, căi de acces si modalităţi de distracţie, astfel încât ei să poată avea vacanţa perfectă. Mai mult, telespectatorii pot încărca propriile imagini din vacanţă şi oferi sfaturi- ce se vor regăsi în emisiunea de la Digi24 HD – pe pagina de Facebook, şi pot câştiga un aparat foto profesional.

 Emisiunea cuprinde materiale turistice realizate de cele 8 staţii regionale Digi24 HD în toată ţara, recomandări ale unor locaţii din străinatate, oferite de prezentatorul “Paşaportului diplomatic”, Balazs Barabas, dar şi ultimele informaţii despre cum arată vremea în locurile de vacanţă din România şi   nu numai.