Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică

  • 18.06.2015
  • ● Vizualizări: 11

Luni, pe 22 iunie, la orele 00:00, Crime + Investigation™ (CI) va începe săptămâna cu un documentar difuzat în premieră: „Sex, faimă şi crimă”.

Documentarul dezvăluie viaţa scandaloasă a lui Luka Magnotta, acuzat de o serie de infracţiuni incredibile şi intens mediatizate. Printre crimele făcute de el se numără uciderea şi dezmembrarea lui Jun Lin, de 33 de ani, înregistrarea video a crimei şi trimiterea unor bucăţi din corpul victimei la şcoli şi sedii ale unor partide politice, chiar înainte de a se urca într-un avion şi a dispărea. Când a fost descoperită fapta, o urmărire internaţională a început pe numele lui Luka Rocco Magnotta.

Documentarul este format din interviuri cu experţii şi jurnaliştii de investigaţie care dezvăluie cum Magnotta s-a folosit de platformele de socializare pentru a-şi satisface obsesia de celebritate.

Crime + Investigation™ deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime.  Televiziunea CI este disponibilă la UPC şi Romtelecom.

 

Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații