Uite ce actriţă s-a îndrăgostit de Suleyman Magnificul

Apropo.ro / 14.05.2013, 11:00
Uite ce actriţă s-a îndrăgostit de Suleyman Magnificul
Frumoasa Deniz Cakir, protagonista serialului “Iffet”, a mărturisit că s-a îndrăgostit de Suleyman Magnificul.

Deniz a mărturisit că a avut relaţii cu doi actori celebri din Turcia, Ibrahim Çelikkol, Cemil din “Iffet”, şi Halit Ergenç, sultanul Suleyman  din “Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii”. Dacă despre povestea cu Ibrahim, Deniz îşi aminteşte cu plăcere, despre cea cu Halit nu prea vrea să vorbească, dar dă de înţeles că s-a lăsat cu multe lacrimi în urmă, menţionează cei de la wowbiz.ro.

“Ne-am îndrăgostit nebuneşte unul de altul, imediat ce ne-am cunoscut. A fost o perioadă foarte frumoasă din viaţa mea, de care îmi amintesc cu drag. Chiar dacă, la un moment dat, am decis să o luăm pe drumuri diferite, eu şi Ibrahim am rămas prieteni”, a povestit Deniz. Povestea lor a început pe platourile de filmare de la “Suleyman Magnificul”, serial în care Deniz a fost cooptata pentru a da viaţă  temperamentalei Sah, sora sultanului. Acesta ar cam fi flirtat cu aceasta, dându-i brunetei oarece speranţe. Când pe fir a intrat superba Berguzar Korel, sotia lui Ergenç, actorul ar fi pus punct idilei, spre disperarea lui Deniz.
“Nu vreau să vorbesc despre relaţia noastră, dar pot să vă spun că Halit Ergenç mi-a frânt inima”, a povestit Deniz Cakir.