Un actor de la Hollywood se căsătoreşte în România!

De: Nicoleta Nicolae / 25.06.2015, 10:10


Un actor de la Hollywood se căsătoreşte în România!
Actorul greco-australian Costas Mandylor, cunoscut pentru rolurile principale din seria Saw, Legământul sau Triumful Spiritului, a părăsit luni România, după un periplu de cinci zile.


Invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Constanţa, eveniment transmis în direct în 93 de ţări, starul de la Hollywood a avut parte de o primire specială.

“Toţi cei de aici s-au comportat extraordinar cu mine, au fost câteva zile excelente”, a afirmat actorul care a împărţit scena cu Angelina Jolie (n.r. în Beowulf), Jack Nicholson (Legământul), Denzel Washington (Virtuozitate) sau Gerard Butler (Meciul vieţii lor).

Acesta a mărturisit că în toamnă intenţionează să îşi facă nunta chiar în România. “Eduard Irimia a venit cu ideea şi sunt încântat, Victoria e cea mai fericită fiindcă vom face o petrecere şi în Grecia, aşa că va purta două rochii de mireasă. Chiar am vizitat o locaţie în Bucureşti, însă nu ne-am hotărât. E a doua oară când vin la Bucureşti, dar mă simt ca acasă. Am întâlnit oameni sinceri şi foarte talentaţi. Vom decide totul în funcţie de proiectul pe care îl am acum în desfăşurare”, a mai afirmat Mandylor, care a dezvăluit că în momentul în care va stabili toate detaliile, îşi va invita şi prietenii de peste Ocean, printre care şi Gerard Butler.

Printre oaspeţi se vor număra Andrei Stoica şi Cătălin Moroşanu, doi dintre luptătorii favoriţi ai actorului.