Un „La mulţi ani!” în direct pentru Lavinia Petrea

De: Cătălina Matei / 09.07.2013, 08:00
Un „La mulţi ani!” în direct pentru Lavinia Petrea
Pe 10 iulie, Lavinia îşi sărbătoreşte ziua de naştere... prin muncă! ”O să-mi încep ziua alături de colegii mei din platoul Ştirilor PRO TV. O să-mi lipsească celălalt sărbătorit al zilei, Mihai, care este în concediu”, dezvăluie Lavinia Petrea, cea care îşi va petrece, ca şi anul trecut, ziua de naştere la pupitrul Ştirilor PRO TV.

Lavinia se aşteaptă ca Neti să-i spună câteva lucruri frumoase şi optimiste legate de zodia Rac, iar după ora 10.00, prezentatoarea va merge în redacţia Ştirilor PRO TV pentru a se întâlni cu colegii ei de secţie.

„Ştiu sigur că o să am parte de o surpriză plăcută, aşa s-a întâmplat în ultimii ani de ziua mea. Păstrez cu drag toate cadourile de la ei pentru că mă cunosc şi n-au dat greş niciodată”, mai povesteşte Lavinia.

Petrecerea va continua alături de familie şi de prietenele ei şi, chiar dacă nu vor putea sărbători până în zori, Lavinia ştie că se va bucura din plin de acele momente. „Pentru că a doua zi trebuie să mă trezesc foarte devreme nu vom putea sta până târziu, dar mie îmi place să-mi serbez ziua de naştere exact când pică, chiar dacă nu e o zi de weekend”, a mai mărturisit sărbătorita.