Un nou zvon la Hollywood: Tom Cruise a pus ochii pe asistenta lui, Emily

Apropo.ro / 03.12.2014, 18:00
Un nou zvon la Hollywood: Tom Cruise a pus ochii pe asistenta lui, Emily
Tom Cruise a ieşit cu reputaţia şifonată după divorţul din 2012 de Katie Holmes. Atunci au fost făcute publice secretele unei casnicii nefericite, dar şi faptul că Tom pare să fie total subjugat de "politică" cultului din care face parte: Biserica Scientologică.
Dacă v-aţi întrebat ce se mai întâmplă zilele astea cu Tom Cruise, avem veşti pentru dumneavoastră. Actorul american se află săptămâna asta la Londra unde filmează la un nou proiect – al cincilea – din seria „Mission Impossible”. Pe lângă cascadorii periculoase, explozii şi urmăriri spectaculoase, un zvon se face tot mai auzit: Tom Cruise se vede pe ascuns cu asistenta lui, o tânără de 22 de ani pe nume Emily. Cei doi au fost surprinşi mai mereu împreună, însă până în acest moment, Tom a negat orice legătură susţinând că totul are de-a face cu faptul că Emily lucrează pentru el. 
 
Aceleaşi surse binevoitoare susţin că nu l-au mai văzut niciodată pe Tom atât de amorezat de cineva. „Tom i-a cerut deja lui Emily să fie împreună, însă vor face acest lucru numai după ce termină filmările din Londra.”