Un zâmbet mai strălucitor în doar 5 zile

Apropo.ro / 18.02.2014, 17:21
Un zâmbet mai strălucitor în doar 5 zile
Pe o scara de la zambet de complezenta pana la zambet pana la urechi unde te situezi? Când ai fost complimentată ultima data pentru zâmbetul tău?

Atunci când zâmbeşti, ceilalţi te percep mai frumoasă şi mai simpatică. Este un truc bun care îţi asigură o primă impresie pozitivă. De aceea toate vedetele au mereu zâmbetul pe buze. Ai remarcat-o pe Shakira?

Dar nu poţi zâmbi cu încredere dacă dinţii tăi nu sunt suficient de albi. Dacă eşti fumătoare sau consumatoare de cafea ştii cât de greu este să îţi menţii zâmbetul impecabil.

blend-a-med 3D White Luxe vine în ajutorul zâmbetului tau cu cea mai simplă soluţie pentru ca tu să poţi zâmbi cu încredere.

Pasta de dinţi blend-a-med 3D White Luxe dispune de cea mai avansată tehnologie de albire atestată clinic de până acum. Noua formulă 3D White Luxe ajută la înlăturarea de până la 90% a petelor de pe suprafaţa dinţilor în doar cinci zile. Si vestile bune nu se opresc aici: pentru că stie cât de mare este puterea unui zâmbet strălucitor, Shakira devine noua ambasadoare blend-a-med 3D White Luxe.

blend-a-med 3D White Luxe are o triplă acţiune de albire care înlătură petele oferind dinţilor o strălucire sănătoasă. Astfel, datorită conţinutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp. În plus, noua formulă aplică pe suprafaţa dintelui un strat foarte subţire care reflectă lumina imediat după periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejează, curăţă şi albeşte dinţii, în timp ce îngrijeşte suprafaţa smalţului cu minerale esenţiale. Şi pentru a îmbunătăţi rezultatele, blend-a-med® 3D Whiteä Luxe vine cu un aliat de încredere, periuţa de dinţi Oral-B 3D Whiteä Luxe Pro-Flex, special concepută pentru a se adapta formei dinţilor şi gingiilor astfel încât să ajungă şi în zonele greu accesibile.