Unde ieşim? Bucharest Craft Beer Festival 2018 – programul complet

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 14:34
Unde ieşim? Bucharest Craft Beer Festival 2018 - programul complet
Cea de-a treia ediţie a Bucharest Craft Beer Festival la Verde Stop. Primul festival de bere craft din România lansează propriul său Manifesto


Anul acesta, ediţia a treia a Bucharest Craft Beer Festival are loc la Verde Stop (Barbu Văcărescu 162-164) în perioada 31 august – 2 septembrie, adică în primul weekend din Septembrie, fix cu 2 zile înaintea Zilei Naţionale a Berii Craft, aşa cum a fost ea declarată la prima ediţie Bucharest Craft Beer Festival. Biletele s-au pus în vânzare pe www.entertix.ro şi www.iabilet.ro, preţurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi şi 48 lei pentru abonamentele ce permit accesul în toate cele trei zile de festival.  

De asemenea, organizatorii pun la dispoziţia publicului şi o promoţie Early Bird, astfel încât până în data de 13 august, abonamentele vor avea preţul promoţional de 38 de lei.
 
 Berile craft au o istorie bogată şi diversă în întreaga lume, iar astăzi puteţi gusta această bucăţică de istorie prin intermediul berilor craft unice, servite de micro-berăriile locale sau internaţionale. Berea artizanală face parte dintr-un trend atât internaţional, cât şi local, care pune accentul pe consumul produselor locale, prin folosirea ingredientelor naturale şi prin folosirea metodelor tradiţionale de fabricare. În doar câţiva ani, de la primii curajoşi care au început să prepare propria bere artizanală în 2010, pe piaţa din România fenomenul a luat avânt şi în 2018 sunt peste 40 de micro-berării locale. Bucharest Craft Beer Festival îi adună pe aceşti oameni creativi împreună cu produsele lor într-un singur loc, pentru un festival de arome şi gust. În ediţia din 2018 puteţi să experimentaţi o varietate de beri craft şi să aflaţi despre diferitele stiluri de bere artizanală, fiecare cu gusturile şi aromele sale unice. Vor fi zeci de sortimente de bere craft din România, dar şi de peste hotare, fiecare special, de la diverse tipuri de Ale, Lager, Stout, la Porter şi IPA, unele deja cunoscute, altele noi şi neaşteptate. Festivalul propune şi diverse tipuri de cidru artizanal şi mancăruri delicioase, care se vor potrivi de minune licorilor artizanale.
 
Cu ocazia celei de-a treia ediţii, Bucharest Craft Beer Festival, primul festival de bere craft din România, lansează propriul său Manifesto.
De mii de ani, de când se face, berea a evoluat pas cu pas spre ceea ce numim astăzi bere. Apă, malţ, hamei şi suflet – asta inseamnă bere bună!  Noi credem în pasiune şi în inovaţie, respectăm producătorii artizanali, iar din 2016 am pus umărul la dezvoltarea pieţei de craft beer în România.
 
Nu suntem doar un eveniment, ci prima platformă care le-a permis berarilor să îşi scoată în lume produsele şi să-şi intalnească fanii. Unii spun că berea craft este o artă. Alţii spun că este o stiintă. Noi, producătorii Bucharest Craft Beer Festival, credem că:
 
1. Berea craft este un produs de artă făcut cu ştiinţă.
2. Berarii fac berea pe care le-ar plăcea s-o bea oriunde şi oricând.  
3. Filosofia berii craft nu se traduce prin cuvinte, advertising sau trucuri de marketing. Ea inseamnă alegerile făcute de berar în fiecare zi şi asumate pană la capăt.
4. Secretul unei beri craft bune este simplu: urmează-ţi crezul. Dă tot ce ai mai bun şi oamenii te vor urma.
5. Berea craft exceptională nu pică din ceruri. Se face cu multă muncă şi cu ingrediente de calitate. Iar toate astea vin cu un preţ.
6. Berea craft e ca o voce interioară. Trebuie să înveţi s-o asculţi şi să ai curajul să-i urmezi mesajul, îndemnul.
7. Gustul se educă. Aşa că pune-ţi papilele gustative la treabă şi incearcă toate berile craft pe care le întâlneşti. Descoperă!
 
Cele mai bune beri se nasc din pricepere şi pasiune, iar asta avem şi noi aici. Ştim că fiecare dintre voi e un berar înnăscut sau un indrăgostit iremediabil de berea craft. Locul vostru e la acest festival. Bucharest Craft Beer Festival. Acum e momentul vostru!

 
În plus, Bucharest Craft Beer Festival vă asteptă cu:
 
-Târg de viniluri, cu muzică bună pe discuri de vinil
-Barber shop
-Concerte şi DJs
– Multe alte surprize şi concursuri!
 Trupele care vor cânta în cadrul festivalului vor fi anunţate în cel mai scurt timp, alături de starurile evenimentului-berile craft.
 
    Program:
>Vineri, 31 august: 17:00-23:00
>Sambătă, 1 septembrie: 12:00-23:00
>Duminică, 2 septembrie: 12:00-23:00
 
Bucharest Craft Beer Festival 2018 – Great BEER, Great FOOD, Great MUSIC.

 
Accesul la Bucharest Craft Beer Festival 2018 se va face pe bază de bilet, preţurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi, 48 de lei pentru abonamentele ce permit accesul la toate cele trei zile de festival, sau 38 de lei pentru abonamentele cumpărate până în data de 13 august.

Biletele s-au pus în vanzare pe www.entertix.ro si www.iabilet.ro.