Unde pleacă în vacanţă corespondenţii de la ”România, te iubesc!”

Apropo.ro / 23.06.2013, 08:00
Unde pleacă în vacanţă corespondenţii de la ”România, te iubesc!”
Corespondenţii Ştirilor PRO TV care tocmai au încheiat cel de-al zecelea sezon al emisiunii de anchete jurnalistice ”România, te iubesc!” au de gând să-şi încarce bateriile la mare, fie în ţară, fie în străinătate.

Paula Herlo va merge în Turcia, ”într-un resort prietenos cu copiii”, după cum a mărturisit chiar ea. ”E primul concediu alături de fiul meu şi abia aştept să văd cum se bucură de mare”, a mai dezvăluit Paula. Tot la plajă plănuieşte să se relaxeze şi Alex Dima, doar că într-un loc ceva mai izolat. ”Caut un loc pustiu, departe de orice urmă de civilizaţie. Nu vreau telefon, Internet, reţea… nimic. Vreau să stau zile în şir să văd marea, nisipul, scoicile şi ce-o mai fi pe-acolo”, a povestit Alex.

”Pentru că m-am ocupat de ultima ediţie din acest sezon, dedicată turismului şi modului cum sunt pregătite hotelurile pentru această vară, mi-am făcut o idee despre oferta de pe litoral şi din câteva staţiuni de la munte. Am găsit multe oferte interesante şi cred că o să mergem cu familia şi la munte şi la mare. Încercăm să redescoperim frumuseţile de la noi”, a spus Rareş Năstase. Şi gazda emisiunii, Cristian Leonte, plănuieşte să descopere cât mai multe dintre locurile frumoase ale României. ”Vrem să căutăm trasee mai puţin umblate, locuri fermecătoare, inclusiv destinaţii pe care le-am văzut dezvăluite de corespondenţii Ştirilor PRO TV”, a declarat Cristi.

Anca Nastasi ştie că va avea o vacanţă tumultoasă, petrecută ,,parţial pe coclauri, în căutare de subiecte frumoase, parţial în grădina moştenită de la bunici, unde avem foarte multă treabă – ne chinuim să creştem morcovi, roşii, căpşuni şi flori. Când n-om mai suporta zăpuşeala, fugim la o mare turcoaz”, spune Anca.

Cosmin Savu va da o raită prin Munţii Făgăraş înainte de a pleca la mare, aşa cum i-a promis fiicei lui, Catrinel. „Încă nu am hotărât dacă va fi pe litoralul românesc sau undeva în Balcani – Grecia, Croaţia sau Muntenegru – dar cu siguranţă vor fi zile tihnite, pline cu cărţi şi linişte”, a povestit Cosmin.