UPDATE! Amenda secolului! Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro catre Chelsea

Apropo.ro / 15.08.2008, 11:25
Ce ai cumpara daca ai avea 17 milioane de euro? Vile, masini de lux sau ai dona? Apropo.ro iti prezinta ce ar putea face Mutu cu acesti bani.

UPDATE 2! Borcea sare in ajutorul lui Mutu

Cristi Borcea a spus ca va deschide un cont pentru ca cei care vor sa il ajute pe atacantul roman sa poata dona o suma de bani.

"Trebuie sa facem ceva! Adi e un bun national si e cazul sa-l ajutam. Voi deschide un cont in care fiecare sa doneze o suma de bani. Nu ne permitem sa-l pierdem pe Mutu!", a declarat presedintele executiv al lui Dinamo.

UPDATE 1! Mutu are datorii si la Gigi Becali

Dupa ce a aflat ca Adrian Mutu trebuie sa plateasca 17 milioane de euro clubului Chelsea, Gigi Becali a declarat ca "Briliantul" ii datoreaza, de mai mult timp, suma de 75.000 de euro.

"L-am imprumutat cu 200.000 de euro, am si avut ceva probleme atunci cu vama, cu altele, ca i-am dus banii, si nici acum nu i-am vazut pe toti inapoi. Mi-a dat 25.000, apoi 50.000, apoi nu stiu cat, dar mai are sa-mi dea si acum 75.000. De cinci ani de zile are sa-mi dea 75.000 de euro. Asa ca nu ma intereseaza cati, unde, si ce bani trebuie sa plateasca. Sa-i dea Dumnezeu sanatate lui Mutu si familiei sale", a spus Becali, la Sport.ro.

Stire initiala

Ce ai cumpara daca ai avea 17 milioane de euro? Vile, masini de lux sau ai dona? Apropo.ro iti prezinta ce ar putea face Mutu daca nu va trebui sa plateasca despagubiri clubului Chelsea.

Camera de Rezolvare a Conflictelor din cadrul forului mondial a decis ca Adrian Mutu este vinovat de stricarea imaginii clubului londonez dupa episodul cocaina din toamna lui 2004 si gruparea din Premier League este indreptatita pentru a solicita despagubiri financiare din partea fotbalistului. Acestea se ridica la fabuloasa suma de 13,8 milioane lire sterline, adica 17 milioane euro.

Daca nu ar fi nevoit sa plateasca acesti bani catre Chelsea, jucatorul Fiorentinei si-ar putea cumpara:

– o vila de lux in Ibiza, care costa in jur de 2,8 milioane de euro,

– o masina Bugatti Veyron de 1,5 milioane de euro, care prinde 100 km/h in 2,5 secunde,

– un yacht cu trei dormitoare, living si jacuzzi la un pret de aproximativ de 5 milioane de euro

– o mica insula in Caraibe, pretul uneia pornind de la 6 milioane de euro.

Tu ce ai face cu atatia bani?

Comenteaza aici argumentele tale

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Clasamentul medaliilor de la JO, dupa 85 de finale disputate

Clasamentul medaliilor de la JO, dupa 85 de finale disputate

Tabloul medaliilor de la Jocurile Olimpice de la Beijing, dupa sase zile de competitie, perioada in care au avut loc 85 de finale: 1. China 22 (medalii de aur) 8 …

Un sportiv a refuzat sa primeasca medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Un sportiv a refuzat sa primeasca medalia de bronz la Jocurile Olimpice

Suedezul Ara Abrahamian a refuzat, astazi, medalia de bronz castigata de el la Beijing in proba de 84 de kilograme din cadrul competitiei de lupte greco-romane….

Julio Cesar a ales Dinamo in locul Stelei

Julio Cesar a ales Dinamo in locul Stelei

Brazilianul Julio Cesar a fost prezentat oficial de Dinamo, jucatorul declarand in cadrul unei conferinte de presa ca a ales clubul din Stefan cel Mare pentru ca a crezut…

Hagi nu este convins ca Steaua se va califica in Liga

Hagi nu este convins ca Steaua se va califica in Liga

Gheorghe Hagi, fostul antrenor al lui Galatasaray si al Stelei, este de parere ca echipa din Ghencea mai are mult de muncit pentru a se califica in grupele Ligii …

Jocul zilei

Clipul zilei

Orbit Runner Indemanare extrema
Joc logic in care tu controlezi soarele si planetele care il orbiteaza Cuvinte cheie: badminton joc superb concurs competitie palete fluture
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto