UPDATE: Dinamo a detonat bomba! Tamas a revenit in „Groapa”

Apropo.ro / 21.08.2008, 20:57
UPDATE: Dinamo a detonat bomba! Tamas a revenit in
Incepand de astazi, Gabriel Tamas este oficial jucatorul lui Dinamo, echipa din Stefan cel Mare reusind sa obtina imprumutul jucatorului de la Auxerre pentru un an de zile.

UPDATE2: Turcu anunta inca un transfer

Vasile Turcu a anuntat ca Dinamo nu a incheiat transferurile dupa aducerea lui Tamas si spune ca gruparea alb-rosie va mai aduce un mijlocas la inchidere.

"Auxerre a pierdut prin acest transfer, pentru ca a avut oferte de la alte cluburi foarte importante. Dar Giovanni Becali a avut un rol esential. Anul asta platim doar salariul jucatorului. Va anunt ca maine mai transferam un mijlocas la inchidere. E un strain", a spus Turcu, la Sport.ro.

Se pare ca jucatorul pe care Dinamo doreste sa il transfere este Derek Boateng, mijlocas care este de mai mult timp in vederile alb-rosilor.

UPDATE1: Mitica stie ca Moti va pleca

Dumitru Dragomir crede ca prin aducerea lui Tamas in centru defensivei lui Dinamo, Moti se va desparti de gruparea "cainilor".

"Dinamo a facut un transfer trasnet. Gabi Tamas e jucator de echipa nationala. Nu stiu daca daca Dinamo a devenit principala favorita la titlu, cert este ca au facut un transfer senzational. Acum trebuie sa ii dea drumul lui Moti, pentru ca asta e strategia. Desi, dupa parerea mea, Moti este peste Julio Cesar. Dar, repet, cred ca Moti va parasi pe Dinamo, pentru ca nu vad alta strategie", a spus Dragomir pentru Prosport.

Stire initiala:

Incepand de astazi, Gabriel Tamas este oficial jucatorul lui Dinamo, echipa din Stefan cel Mare reusind sa obtina imprumutul jucatorului de la Auxerre pentru un an de zile.

Dinamo va plati 1,5 milioane de euro pentru acest imprumut, avand optiune de cumparare definitiva daca vor achita vara viitoare suma de 4 milioane de euro catre gruparea franceza.

Imediat dupa ce transferul a devenit oficial, noul fundas dinamovist a declarat:

"Eu le-am promis mai demult domnului Badea si domnului Borcea ca ma voi intoarce la Dinamo. Totul s-a realizat peste noapte pentru ca Dinamo are pile bune la Auxerre. Eu sunt mai nebun, am semnat pe viata cu Dinamo si abia astept sa ajungem in Champions League. Important este ca de astazi sunt in alb-rosu si nu ma sperie concurenta de la Dinamo, la toate echipele pe unde am jucat a fost concurenta mare", a declarat Tamas pentru Prosport.

Vasile Turcu, unul dintre actionarii alb-rosilor, s-a declarat foarte fericit dupa realizarea transferului si a precizat ca Tamas va putea fi folosit de Mircea Rednic in derby-ul contra Rapidului.

"Este un vis devenit realitate, sunt cel mai fericit om din lume. Le multumesc lui Ioan Becali si lui Victor Becali pentru ca l-au adus pe Tamas. Maine o sa ii vina cartea verde si este deja in lotul pentru meciul lui Dinamo contra Rapidului" a declarat Turcu la Sport.ro

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

INCREDIBIL! Patru cai au fost exclusi de la JO din cauza dopajului

INCREDIBIL! Patru cai au fost exclusi de la JO din cauza dopajului

Federatia Ecvestra Internationala (FEI) a anuntat astazi excluderea a patru cai din proba individuala de sarituri peste obstacole, din cadrul competitiei de hipism de la …

Dupa 34 de ani, un jucator

Dupa 34 de ani, un jucator "fuge" de la Manchester United la Arsenal

Este pentru prima oara in ultimii 34 de ani cand un jucator de la Manchester United se transfera la Arsenal. Jucatorul Mickael Silvestre a parasit Campioana Europei…

S-a decis! Tudor va conduce la centru derby-ul Rapid - Dinamo

S-a decis! Tudor va conduce la centru derby-ul Rapid – Dinamo

Gheorghe Constantin a decis sa mizeze pe cel mai bine clasat arbitru roman pe lista FIFA, Alexandru Tudor, care din ianuarie face parte din Premier Class, a doua …

Rapid-Dinamo, un meci de 1, X, 2! Da pronosticul tau si castiga o minge!

Rapid-Dinamo, un meci de 1, X, 2! Da pronosticul tau si castiga o minge!

Concursul de pronosticuri organizat de Apropo.ro, in care se se poate castiga o minge de fotbal, continua si in etapa a V-a a Ligii I. In cea de-a patra etapa, din cei …

Jocul zilei

Clipul zilei

Skill Stack Camera Ascunsa
Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie: camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza