UPDATE: Romani, miscati-va „mai cu talent”!

Apropo.ro / 28.08.2008, 09:45
UPDATE: Romani, miscati-va
Potrivit unui studiu, productivitatea unui angajat roman este de 10 ori mai mai mica decat cea la nivel european

Un roman aduce anual angajatorului sau un profit mediu de 400 de euro, in timp ce la nivelul Europei Centrale si de Est indicatorul urca la 850 de euro/an.

Potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta PricewaterhouseCoopers in 2007, la nivel european productivitatea unui angajat este de 10 ori mai mare, astfel ca media profitului anual adus companiei ajunge la 4.254 de euro.

Conform studiului, industria este sectorul de activitate cu cel mai ridicat nivel al profitului produs de catre un angajat. ArcelorMittal Romania, aflata pe primul loc in topul companiilor din industrie in functie de cifra de afaceri, a inregistrat anul trecut un nivel de profitabilitate de aproape 6.800 de euro per angajat, fiind depasita de Automobile Dacia, cu mai mult de 11.500 de euro per angajat.

UPDATE: Faceti comparatia intre intre Dorel-ul roman al zilelor noastre si Dorel-ul american antebelic intruchipat de Charlie Chaplin!

Comentati aici daca observati vreo diferenta!

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Vezi ce adversari pot intalni Steaua si CFR Cluj in UCL

Vezi ce adversari pot intalni Steaua si CFR Cluj in UCL

UEFA a anuntat astazi urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, care are loc astazi de la ora 19:00.

Rapidul a transferat un campion al Braziliei

Rapidul a transferat un campion al Braziliei

Constantin Zotta a declarat, astazi, ca mijlocasul echipei Sport Recife, Daniel Paulista, sosit miercuri noaptea la Bucuresti, a semnat un contract valabil patru sezoane …

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume e ca de viezzzzpe (FOTO)

Cea mai mica talie din lume masoara 38 cm si este a lui Cathie Jung, care este si in Cartea Recordurilor pentru talia ei de super-viespe, scrie chiar pe site-ul personal …

Kate Moss s-a dezbracat pentru revista Interview (foto)

Kate Moss s-a dezbracat pentru revista Interview (foto)

Kate Moss a pus piciorul in prag!

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza