UPDATE: Sandu asculta de FIFA si depuncteaza Timisoara

Apropo.ro / 03.09.2008, 17:09
UPDATE: Sandu asculta de FIFA si depuncteaza Timisoara
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a confirmat ca FC Timisoara va fi penalizata cu sase puncte.

FRF a pus in aplicare decizia FIFA si a depunctat FC Timisoara, iar in termen de 10 zile clubul banatean ar putea ajunge din Cupa UEFA in Liga a II-a.

Prin decizia Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal nr. 9/04.09.2008, prin consens, s-a hotarat:

1. Avand in vedere Adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, SC FC Timisoara SA este sanctionata cu 6 puncte depunctare, ca urmare a neexecutarii punctului nr.3 din Hotararea TAS, pronuntata la data de 25 aprilie 2008, referitor la interdicitia de a folosi culoarea violet.

Punctele vor fi scazute din punctajul total obtinut pana in prezent de SC FC Timisoara SA in sezonul competitional 2008-2009.

2. Avand in vedere Adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, se acorda SC FC Timisoara SA un termen de 10 zile in vederea executarii punctului 3 din Hotararea TAS pronuntata la data de 25 aprilie 2008. Ca membru afiliat la FRF, SC FC Timisoara SA este obligata sa respecte Statutele, regulamentele si deciziile FIFA, motiv pentru care, in masura in care SC FC Timisoara SA nu va face dovada executarii punctului 3 din Hotararea TAS in termenul aratat mai sus, FRF va pronunta o sanctiune corespunzatoare impotriva SC FC Timisoara SA, care va putea merge pana la excludere.

3. Solicita Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania, organizatoarea competitiei campionatul national Liga I, editia 2008-2009, sa ia toate masurile necesare in vederea implementarii sanctiunii aratate la punctul 1.

Mentionam ca decizia Comitetului Executiv al FRF produce efecte juridice incepand din data de 4 septembrie 2008, informeaza site-ul oficial al FRF.

Stire initiala:

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a confirmat ca FC Timisoara va fi penalizata cu sase puncte, asa cum anuntase initial Claudio Zambon, informeaza Prosport.

Mircea Sandu a mai precizat ca oficialii de pe Bega stiau ca risca depunctarea, daca nu vor schimba culorile clubului.

"Chivorchian stia de doua saptamani ca daca nu isi vor schimba culorile vor fi depunctati. Il anuntasem inca de la Beijing ca am vorbit cu Blatter si asta urma sa se intample. Este o decizie clara. Noi nu avem ce sa mai facem. FIFA a dat ordin, deci Timisoara poate fi depunctata iar noi il vom executa", a declarat Sandu.

Intr-un comunicat aparut pe site-ul oficial al clubului de pe Bega, Marian Iancu ameninta ca se va retrage din fotbal in cazul in care decizia FIFA va fi pusa in aplicare de FRF.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Romania a fost depasita de Franta si Rusia in clasamentul FIFA

Romania a fost depasita de Franta si Rusia in clasamentul FIFA

Nationala Romaniei a pierdut doua locuri in clasamentul FIFA Coca Cola pe luna august, ocupand pozitia 13, cu 1007 puncte, a anuntat site-ul oficial al forului …

FIFA a cerut FRF sa depuncteze FC Timisoara

FIFA a cerut FRF sa depuncteze FC Timisoara

Claudio Zambon a declarat ca FIFA a cerut Federatiei Romane de Fotbal (FRF) sa penalizeze cu sase puncte echipa FC Timisoara pentru nerespectarea unor prevederi ale …

"Fiara" sare la gatul selectionerului

Antrenorul vicecampioanei a pornit un atac virulent la adresa lui Victor Piturca, dupa ce selectionerul declarase ca nu i se pare normal ca echipa din Ghencea sa joace …

Manchester City vrea sa arunce in aer piata transferurilor

Manchester City vrea sa arunce in aer piata transferurilor

Manchester City vrea sa obtina transferul lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United si ofera suma de 240 de milioane de dolari pentru realizarea acestuia, ceea ce ar …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto